Peniaga Bundle Tertidur Ketika Iive FB, VlEWERS Terus Mencanak Naik

Ketika ini, kita dapat lihat ramai peniaga-peniaga bazar ataupun kedai mengambil inisiatif dengan melakukan Iive di Faceb0ok untuk mencari peIanggan.

Antara yang sering melakukan juaIan secara Iive di Faceb0ok adalah peniaga bundle kerana lebih mudah untuk mendapat peIanggan yang sudi membida barang juaIannya.

Tertidur semasa Iive FB

Namun begitu, menerusi video yang tuIar di Twitter, seorang pengguna telah memuat naik satu video seorang lelaki yang tertidur ketika melakukan Iive Faceb0ok dan dit0nton hampir 2,000 viewers.

Tertidur semasa Iive FB

Namun begitu, menerusi video yang tular di Twitter, seorang pengguna telah memuat naik satu video seorang lelaki yang tertidur ketika melakukan Iive Faceb0ok dan ditonton hampir 2,000 viewers.

Kesian pulak tengok tertidur

Apa yang menarik, lelaki tersebut turut berdengkur dan ramai yang mulai bersa kasihan serta meminta sesiapa yang mengenalinya untuk menghubungi peniaga tersebut bagi menutup Iive di Faceb0ok.

Walaupun ramai yang berasa terhibur dengan momen tidak disengajakan itu, ada juga yang bersmpati dengan usaha gigihnya mencari pendapatan sehingga tertidur.

Kredit: omm

Be the first to comment on "Peniaga Bundle Tertidur Ketika Iive FB, VlEWERS Terus Mencanak Naik"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*