[VlDEO] Pelukan Erat Sebelum Di Bdah, lsteri Drma Buah Pnggang Agar Suami Smbuh

Istilah sehidup sem4ti bukan sekadar kata-kata kosong, tetapi perlu ditunjukkan sekiranya pasangan dicintai berada dalam kesusahan termasuk perkara yang meIibatkan ny4wa.

Begitulah dilalui pasangan di Indonesia ini apabila si isteri sanggup mendrmakan sebelah buah pingggangnya kepada suami tersayang, demi melihat lelaki tersebut sihat seperti sedia kala.

Kisah bermula apabila seorang pengguna aplikasi TikT0k @yunitarusdan berk0ngsi sebuah video mengenai peng0rbanan ibu saudaranya yang setia berada di sisi suami bagi menjalani pemindahan buah pingggang.

“Berapa tahap cinta korang? Kalau makcikku tahap cinta dia sudah sampai berani mendrmakan sebelah ginjaInya untuk suami,” tulis Yunita.

Rakaman video berdurasi 20 saat itu memaparkan pasangan tersebut berada di dalam wad hospital, saling memberi semangat antara satu sama lain dengan memberi peIukan penuh erat.

Selepas itu, kelihatan kedua-duanya terbaring di atas katiU selepas selesai melakukan pembdahan yang berjalan dengan lancar. Syukurlah!

Kebanyakan netizen terh4ru melihat momen ‘berk0ngsi ny4wa’ itu yang dianggap ibarat cinta sejati dimana hanya m4ut yang akan mem1sahkan pasangan tersebut.

Alhamdulillah, tiada lagi drita menghadapi kegagaIan buah pingggang. Moga cepat smbuh dan menjalani kehidupan seperti biasa. Jangan lupa hargai peng0rbanan isteri!

VlDEO:

Kredit: Borak Daily

Be the first to comment on "[VlDEO] Pelukan Erat Sebelum Di Bdah, lsteri Drma Buah Pnggang Agar Suami Smbuh"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*