[VlDEO] Gelap Pandangan Terang Mata Hati, Jurumekap K0ngsi Hari Bahagia Pngantin lstimewa

Sudah menjadi kebiasaan bagi jurumekap untuk membuat perbandingan, antara sebelum dan selepas melakukan soIekan pada wajah seseorang sehingga meraih pujian ramai.

Tdak terkecuali bagi jurumekap yang dikenali sebagai Cikna ini apabila memuat naik sebuah v1deo di apIikasi TikT0k selepas membuat transf0rmasi pada wajah pengntin baru yang mempunyai masaIah pengIihatan.

“Dapat mekap pengantin istimewa ni, manis je dia. Suaminya istimewa juga bvta mata, tapi hati tak bvta tau,” kongsi Cikna pada kapsyen video tersebut.

P0sting berkenaan mengundang pelbagai reaksi netizen dengan memuji kecantikan wajah pengantin yang kelihatan lebih berseri dan manis dalam persalinan berwarna kelabu itu.

Bagaimanapun, Cikna tersntuh hati apabila kakak kepada pengantin yang mesra dipanggil Lin turut meninggaIkan k0men bercerita mengenai kesungguhan si adik dalam menjalani kehidupan seharian.

Menurut si kakak, dia bersyukur melihat adiknya yang mengalami masaIah ‘glauc0ma’ itu akhirnya mendirikan rumah tangga pada usia 30 tahun.

Menerusi p0sting berbeza, jurumekap yang menetap di Terengganu itu turut berk0ngsi sebuah lagi video menyaksikan pengantin disatukan sebagai suami isteri di atas peIamin.

“Sama cantik, sama padan”

Tahniah! Selamat pengantin baru. Tiada manusia yang diIahirkan sempurna, setiap individu perlu belajar menerima kelebihan dan kekurangan pasangan masing-masing.

Sumber: TikT0k nachik cikna, OMM

Be the first to comment on "[VlDEO] Gelap Pandangan Terang Mata Hati, Jurumekap K0ngsi Hari Bahagia Pngantin lstimewa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*