[VlDEO] Hitung Hari Detik Bahagia, BakaI Suami MninggaI Dunia 16 Jam SebeIum Pernikahan

Bagi pasangan kekasih yang hendak berkahwin, sudah pastikan detik-detik sebelum bernikah dinanti-nantikan. Hari demi hari menghitung masa dengan perasaan teruja dan gembira. Namun, perancangan Allah adalah melebihi daripada segala-galanya.

Seperti video yang dimuat naik oleh pengguna bernama papiule ini. Video berkenaan detik-detik sebelum majlis perkahwinannya berlangsung telah menjadi tuIar.

Ianya kerana video tersebut memaparkan kisah yang sepatutnya berakh1r dengan kegembiraan namun bertukar menjadi dvka selepas bakal suaminya mninggaI dunia ketika di saat-saat akh1r menjelang hari bahagianya.

Dalam video tersebut, gadis itu kelihatan sangat gembira untuk meraikan hari perkahwinannya. Bermula dari H-5 dengan wajah yang berseri-seri hingga H-2, mereka telah melakukan segala persiapan sebelum menikah.

Namun pada H-16 jam sebelum bernikah, calon suaminya yang bernama Dzulfikar Attras telah menghmbuskan nfasnya terakhir. Gadis tersebut cuba untuk menjadi kuat di majlis pengebvmian Dzulfikar.

Pengebvmian, yang juga turut dihadiri oleh Wedding Organizer dan keluarga si m4ti, semakin kelihatan h1ba apabila gadis tersebut memegang batu n1san calon suaminya itu serta memeluk mahar yang akan diterimanya pada majlis perkahwinannya.

Detik h1ba semasa proses pengkbumian itu juga telah membuatkan ramai warganet tersntuh. Ramai warganet yang terkesan selepas men0nton video berkenaan memberikan kata-kata semangat kepada gadis tersebut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sahabatsurga (@sahabatsurga)

Kredit: SK

Be the first to comment on "[VlDEO] Hitung Hari Detik Bahagia, BakaI Suami MninggaI Dunia 16 Jam SebeIum Pernikahan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*