[VlDEO] Wanita Istimewa Sbak Dapat Hadiah Dari Keluarga Di Kampung

Ketika ini, perkhidmatan membuat surprise sangat mendapat tempat dan mendatangkan hasil yang lumayan kepada sesetengah pengusaha.

Selain dapat menjana pendapatan, mereka juga dapat menggembirakan orang lain melalui kejutan dan hadiah pemberian yang telah dikirim oleh ahli keluarga atau kenalan pelanggan mereka.

Dapat kjutan dari kampung

Dalam satu perk0ngsian di TikT0k menggunakan nama akaun @ratubarber.bouquet, pihak mereka telah memuat naik momen bahagia ketika melakukan kjutan buat seorang pelanggannya sehingga menyntuh hati warganet.

Insan yang menerima jambangan bunga coklat itu merupakan seorang anak sulung yang keIainan upaya (O K U) dan sangat disayangi keluarga kerana telah berk0rban banyak perkara demi adik-adiknya.

Lama dah tak bersua

Ketika ucapan daripada keluarganya dibacakan, jelas terlihat wanita itu berasa sebak kerana terh4ru berikutan ahli keluarganya yang berada di kampung masih mengingati ulang tahun kelahirannya walaupun mereka sudah lama tidak bersua.

Ramai yang terkesan sama

Muat naik video tersebut telah membuatkan warganet turut berasa sbak. Rata-rata mereka mengakui sed1h mendengar ucapan tersebut kerana faham perjuangan menjadi anak sulung dalam keluarga.

Mereka juga mendoakan agar perniagaan yang diusahakan wanita istimewa itu terus maju dan dimurahkan rezeki oleh Allah S.W.T.

Kredit: omm

Be the first to comment on "[VlDEO] Wanita Istimewa Sbak Dapat Hadiah Dari Keluarga Di Kampung"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*