“Saya Tahu Apa Yang Saya Buat Dalam Tu,” – Tak Segan K0ngsi, Aina Abdul Pernah 4 Tahun Cari Rezeki Menyanyi Dalam Kel4b Malam

Penyanyi Aina Abdul tidak keberatan untuk meng4kui dia pernah menc4ri rez3ki di prem1s hlburan seperti di pu.b dan kel4b malam selama empat tahun.

Menurut Aina atau nama sebenarnya, Nurul Aina Abdul Ghani,28, dia mempunyai sebab tersendiri membuat persembahan di l0kasi sedemikian.

“Saya memang dulu menyanyi di ‘gig’, kelab malam dan puub. Ada yang komen yang seolah-olah saya memprom0sikan soal menyanyi di kelab malam. Bab ini, saya memang ada pendirian sendiri.

“Setakat ini saya tidak terganggu dengan komen-komen mengkrit1k sebab menyanyi di sanalah memberikan lebih rezeki, wang ringgit untuk teruskan hidup. Itu sahaja cara yang saya ada dulu.

“Benda itu nampak macam ‘h2na’ tapi saya sebenarnya bila menyanyi dekat kel4b, saya masuk (menyanyi) dan saya keluar,” katanya.

Aina yang kini muncul dengan single baru, Sepi menambah, dia tidak boleh memuaskan hati semua pihak mengenai perkara tersebut.

“Memang tidak boleh nak puaskan hati semua orang atas apa yang saya buat, tapi saya tahu apa pegangan hidup dan tahu apa yang saya buat kat dalam tu. Saya menyanyi di kel4b dari umur 23 hingga 27 tahun.

“Hampir setiap hari buat persembahan meski ia bukanlah secara k0ntrak. Saya menyanyi sekiranya ada permintaan. Kalau hari minggu saya mula menyanyi sekitar jam 10.00 malam hingga waktu maksimum jam 1.00 pagi,” katanya.

Aina terdahulu ditemui pada majlis kerjasamanya bersama produk Trulooks, Truskin di Le Meridien, Putrajaya pada Jumaat.

Dipilih sebagai wajah untuk kempen pr0duk terbaharu Truskin, Aina mengakui rasa teruja dan terharu atas kolab0rasi tersebut memandangkan dia sendiri merupakan pengguna setia jenama berkenaan sejak beberapa tahun lalu.

“Saya sudah menggunakan pr0duk ini sejak dua tahun lalu. Pada mulanya pihak mereka hantar sebagai hadiah. Apabila saya mencuba pelemb4p diberikan, saya berasakan ia serasi dengan kulit saya.

“Saya suka dengan hasilnya sebab saya bers0lek hampir setiap hari dan membuatkan mekap yang diaplikasi lekap pada. Alhamdulillah, sejak itu kulit saya pun menunjukkan perubahan.

“Meski ia tidak dr4stik, tetapi saya percaya kepada perubahan yang perl4han, tetapi konsisten pada masa sama,” katanya yang mahu mendidik pengguna yang ada masalah kvlit sama sepertinya,” katanya.

Sumber via MH

Be the first to comment on "“Saya Tahu Apa Yang Saya Buat Dalam Tu,” – Tak Segan K0ngsi, Aina Abdul Pernah 4 Tahun Cari Rezeki Menyanyi Dalam Kel4b Malam"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*