Anak gen4p usIa 6 bulan, Fazura teruja kongsI video suapan pertama

Suapan makanan pej@l pertama untuk anak pasti dinanti-nantikan oleh setiap ibu bapa, termasuk pelako0n jelIta Fazura dan suaminya akt0r Fattah Amin.

Menerusi perkongsian di laman Instagram pasangan tersebut @fattzuralovelife, sedar tak sedar cah4ya mata slung mereka Nur Fatima Aisya sudah genap us1a enam bulan pada Jumaat lalu.

“Happy 6 months our Fatima”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fattah Fazura (@fattzuralovelife)

Menerusi perkongsian video berdurasi hampir lima minit tersebut, Fazura teruja berkongsi momen itu dengan menyuapkan makanan tekstur lembut berasaskan ‘cereal’ kepada puteri kesayangan.

Syukur Alhamdulillah. Hari Jumaat, hari Fatima.. genap 6 bulan hari ini sayang Fatima and of course here’s the day we’ve been waiting for, Fatima finally gets to have her first meal. 

Sambil dibantu suaminya, pelakon berus1a 38 tahun itu menyuap secara perlahan-lahan supaya Fatima dapat membiasakan diri dengan makanan tersebut.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fattah Fazura (@fattzuralovelife)

Rakaman video dipenuhi pelbagai komen warganet yang rata-rata turut gembira melihat perkembangan tumbes4ran Fatima selain memuji kec0melan b@yi berkenaan.

Cepatnya masa berlalu!

Comel sangat Fatima ni

Moga membesar dengan sihat

Pasangan tersebut mendirikan rumah tangga pada 27 November 2017 di sebuah hotel terkemuka di Kuala Lumpur dan dikurn1akan Fatima pada Oktober lalu.

Sumber: Instagram @fattzuralovelife via omm

Be the first to comment on "Anak gen4p usIa 6 bulan, Fazura teruja kongsI video suapan pertama"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*