R1ndu kehad1ran ayah, anak hanya mampu clum baju terakh1r dipakai arwa4h bapa

Kehil4ngan orang ters4yang semem4ngnya ber4t untuk diter1ma. Lebih-lebih lagi jika perkara dvka itu perlu dih4dapi oleh anak kecil yang masih memerlukan perh4tian dar1pada or4ng tua.

Seb@k anak p3luk baju suam1

Oleh hal yang demikian, seorang pengguna TikTok dikenali dengan akaun @nurrr377 telah memuat naik momen h!ba apabila anaknya tert!dur sambil menc!um baju arw4h suam1nya yang sudah men!nggal dunia.

Dalam perkongs1an tersebut @nurrr377 memaklumkan baju yang dip3luk anaknya adalah baju terakhir yang arw4h suam1nya pakai sebelum meningg4l dun1a.

Dengan baju itu dia memvjuk anaknya yang terlalu rlndu akan s0sok seorang bapa.

Baju terakh1r arw4h tak pernah dib4suh

Wanita dikenali sebagai Nik Nur Khuzaimah itu juga menyatakan bahawa baju tersebut tidak pernah dib4suhnya dan hingga kini menjadi pengub4t rlndu dua anak perempuannya yang masih kecil andai merlndui kehadlran bapa tersayang.

Al-Fatihah buat arw@h

Sehubungan dengan perkongs1an tersebut, rata-rata warganet telah menzah1rkan rasa seb4k melihat anak kec1l yang begitu mer1ndui bapanya.

Mereka juga sempat menyedekahkan al-Fatihah buat allahy4rham suam1 kepada pengguna TikTok itu dan mendoakan agar dirinya tabah membesarkan dua anak walaupun tanpa kehad1ran seorang suam1.

Ada yang alami perkara sama juga

Semoga terus kuat

Ramai yang beri semangat

Baju jadi penawar ker!nduan

Sumber: nurrr377 via omm

Be the first to comment on "R1ndu kehad1ran ayah, anak hanya mampu clum baju terakh1r dipakai arwa4h bapa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*