Pilih nama Melayu ‘klas1k’, Nad Zainal nam4kan puter1 sulung ‘Budi Kalsom’

B4ru-b4ru ini, pelak0n terk3nal Nad Zainal baru sahaja men1mang cah4ya mata kedua pada 30 Mac 2021 lalu. Difah4mkan lagi, sebelum ini wan!ta berus1a 30 tahun itu masih belum bersed1a berk0ngsi jant1na anaknya kepada umum.

Namun pada hari ini, pemil!k nama Farah Nadia Zainal Abidin itu mendedahkan jant1na dan telah pun memberi nama kepada put3ri sulungnya itu menerusi satu perk0ngsian di laman s0sial Instagram.

Budi Kalsom nama diberi

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ناد زاينل (@nad.zainal)

Semoga sentiasa indah pekerti, baik kejad1annya, lembut perwatakannya. Budi Kalsom nama diberi, selamat hadir dalam hidup kami,” tulisnya di ruangan kapsyen.

Dalam pada itu, Nad sempat mendoakan agar puteri sulungnya itu berperwatakan indah serta lembut seperti nama diberi oleh kedua ibu bapanya.

Sedap nama dia

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata pengikutnya memberi ucapan tahniah terhadap perkhabaran gembira tersebut. Tidak kurang juga ramai yang memuji keindahan nama anaknya itu.

Selamat berp4ntang Nad!

Unik, semoga Kalsom jadi anak solehah

Cantik sungguh nama anak

Bintang drama Takdir Yang Tertulis itu mendirikan rumah tangga bersama pilihan hati, Muhammad Faliq Amirullah pada 18 Disember 2015.

Hasil perkongsian hidup, mereka dikurniakan sepasang cah4ya mata bernama Fahad Ibrahim dan Budi Kalsom.

Sumber: Instagram Nad Zainal via omm

Be the first to comment on "Pilih nama Melayu ‘klas1k’, Nad Zainal nam4kan puter1 sulung ‘Budi Kalsom’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*