Pelak0n Noryati Taib ,lebih dikenali Makcik PetIr MenInggal Dun1a

Pelak0n Noryati Taib atau lebih dikenali seb4gai Makcik PetIr, 63, menInggal dun1a, jam 2 pagi, hari ini.

Perkara ini dik0ngsikan anak saudaranya yang juga penerb1t dan peng4rah, Shahrulezad Mohameddin menerusi sebuah entri di Instagram (IG) miliknya.

“Innallilahiwainailaihirojiun.

“Assalamualaikum gais. DukacIta abam nak bagitahu semua mak saudara abam Mak Uda Yati aka Makcik PetIr atau nama sebenarnya Noryati Taib baru sahaja sebentar tadi mengh3mbuskan naf4s terakh1rnya jam 2 pagi tadi,” tulisnya.

Dalam pada itu, Shahrulezad memohon agar semua pihak terutama para peminat mend0akan agar arw4h ditempatkan di kalangan orang beriman.

“Bagi semua para peminat Mak Uda Yati marilah kita sama sama d0akan agar r0h beliau dirahmati Allah dihimpunkan beliau di kalangan mereka yang solehin.

“Sudi apalah kira dapat hadiahkan Alfatihah untuk Noryati Taib. Dan semoga Allah memberikan kekuatan pada semua ahli keluarga besar kami dalam berdepan dengan dvgaan ini. Al fatihah,” tulisnya lagi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by shahrulezad mohameddin (@budakijat)

Terdahulu, Noryati terkenal dengan gel4ran seperti Makcik Petiir, Makcik Isabella dan Makcik Mary menerusi drama lak0nannya iaitu Sindarela, SyurgaMu Ramadan, Dotty dan Tari Tirana.

Sumber via GEMPAK

Be the first to comment on "Pelak0n Noryati Taib ,lebih dikenali Makcik PetIr MenInggal Dun1a"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*