“BvIu Mata P@Isu Pun Mintak Balik”- Gadis Ddahkan Nama Butik Yang Mekap Bvruk Wajahnya.

TuIar hari ini seorang wanIta yang diken4li sebagai Yana Nazaruddin di Facebook yang merasakan seperti di ani.aya oleh seorang mak and4m yang meny0lek wajahnya dengan bu.ruk dan tldak menerima pendapat pel4nggan apabila di t3gur.

lsu beliau mendapat perhatian MUA terkenal Bellaz yang ingin menaja pakaian dan meny0lek wajahnya semula.

TampiI memberikan respon atas lsu yang viraI ini, beliau menceritakan kembali apa yang berlaku dan turut mende.dahkan nama butik yang bert4nggungjawab ke atasnya.

Bismillah Assalamualaikum.terima kasih yang mend0akan dan terima kasih jugak kepada Mua2 yg sudi sp0nser makeup. InshaAllah lepas pkpb dan dapat kebenaran mere.ntas negeri saya akan berjumpa Mua Bellaz.

Butik menggantikan MUA lain saat akhir

Nilai up4h makeup yang dibayar bkan lah murah tetapi ratusan ringt. Dijanjikan Mua lain yang makeup tapi ditukar last minute kepada Mua trjun. Selepas pr0ses makeup dilakukan keluarga saya sudah m3negur Mua tersebut tetapi tak diterima dan memberi al4san ‘jngan bandingkn makeup dia dengan makeup yang lain ‘ .bila disuruh utk diubah terus s.entap dan balik. Saya sgt kec.ewa bila dapat hasil makeup yg macam tu. Sampai terpksa rem0ve sendiri dan makeup sendiri utk bersanding walaupun barang tak cukup.

Tldak menitik beratkan soal kebersIhan

Pr0ses makeup yang sangat tldak professi0nal ,tlada face base dan hygiene dilakukan. Malah eyelashes pun diminta refu.nd ‘boleh lagi 5org pakai ‘ .bila diminta berbincang baik2 utk refu.nd makeup tapi yang dilayan ibarat diri ni dihaIau.

pastu bagi crown pun dah r.eput tersntuh sikit pun boleh ptah dituntut harga crown sehingga 200 wlaupun pada asalnya crown memang dh ada yang p.atah dan hiIang batu nya dan mempunyai kesan gam.Veil yang diberi pun sudah Iusuh. Bila dibuka pelamin sampai r0sak kipas rumah kami dan Dijanjikan utk dibaiki tapi sehingga sekarang tlada apa2 respond pun. Satu permintaan maaf dari beliau tak wujud langsung. Kec.ewa sungguh jadi macam ni pada hari bahagia.

Perbualan Whatapps di antara Yana dan mak andam dari butik atau di kenali Salun Darina di Kuala Selangor.

Komen Netizen

Sumber : yana nazaruddin / HMT

 

 

Be the first to comment on "“BvIu Mata P@Isu Pun Mintak Balik”- Gadis Ddahkan Nama Butik Yang Mekap Bvruk Wajahnya."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*