Sesi Fotografi Raya Keluarga Kec0h, Kesabaran Dr Sheikh Musazphar & Dr Halina Dipuji – “Idola, Tak TengkIng Anak”

Isteri kepada Angkasawan Negara, Datin Dr Halina mencurI perhatian ramai apabila berkongsi momen kekec0han anak-anaknya sewaktu mengambil foto hari raya sekeluarga.

Menerusi laman sosial Instagram, Dr Halina, 40, memuat naik video tersebut untuk tatapan umum.

“BTS family raya photo 2021. Last Thursday, we had a family photosh0ot for raya.

“We had fun, kids will grow up and we can never get back this moment. Enjoy the chaos,” ujarnya di ruangan kapsyen.

Menerusi video berdurasi lebih sstu minit itu, Dr. Halina dan Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor yang mengenakan sepersalinan pakaian tradisi0nal berwarna biru gel4p meminta anak-anak mereka duduk diam untuk bergambar.

Set fotografi menjadi riuh dengan gelagat enam kanak-kanak dan suara Dr Sheikh Muszaphar memberi ar4han kepada anak-anaknya.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr Halina Mohd Yunos (@drhalina)

Sementara itu di ruangan komen, ramai wargamaya yang terhibur melihat gelagat Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina mengaw4l anak-anak mereka.

Malah, ramai yang turut memuji Dr Halina sedikit pun tidak meninggIkan suara dan mempunyai kesab4ran yang tinggi apabila anak-anaknya tidak mendengar kata.

“Sabar sungguh Dr berdua. Saya belum ada kesabaran yang tinggi like you both. Really respect,” komen seorang wargamaya.

“Idola! No tengkIng anak. Semoga saya pun diberi kesab4ran sehebat doc,” puji seorang wargamaya.

“Haha i feel the chaos over there. You are a great parents doc. Cool mom also, kalau saya dah high pitch dah kat situ, tak fikir orang lain,” kata seorang wargamaya.

“Sampai ke sudah! Mommy still okay, daddy nak tukar kaler dah tu,” usik seorang wargamaya.

“Hahaha meriah sangat! Dah besar boleh jadi kenangan manis untuk Dr Halina dan suami,” komen seorang wargamaya.

Sehingga kini, video tersebut mendapat hampir 600,000 tontonan daripada warga Instagram.

Sekadar info, Dr Sheikh Muszaphar, 49 tahun, dan Dr Halina mendirikan rumah tangga pada 10 Oktober 2010.

Hasil perkahwInan itu, mereka dikurnIakan enam cahaya mata iaitu Sophea Isabella, 10, Sophea Natasha, 8, anak kembar lelaki iaitu Sheikh Adam dan Sheikh Noah, 4, serta pasangan kembar Sheikh Eusoff dan Sophea Emelia yang baru lahIr pada November tahun lalu.

Sumber GEMPAK

Be the first to comment on "Sesi Fotografi Raya Keluarga Kec0h, Kesabaran Dr Sheikh Musazphar & Dr Halina Dipuji – “Idola, Tak TengkIng Anak”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*