[VlDEO] Gara2 Tidur Lena Dalam Masjid, Member Pakat Buat Solat Jnazah

Hanya mereka yang pernah tinggal di asrama saja tahu macam mana bestnya ukhwah dengan kawan-kawan yang dianggap seperti keluarga sendiri

Macam-macam aktiviti seperti makan, belajar, pergi balik sekolah, dan tidur semua buat dengan kawan-kawan kerana merekalah yang paling dekat dengan kita setiap hari.

Senang cerita, kenangan duduk di asrama paling legend dan takkan sama dengan sekolah harian biasa. Setuju tak?

Sama seperti video yang tuIar di TikT0k baru-baru ini apabila seorang remaja lelaki yang tertidur lena di masjid asramanya diprank oleh kawan-kawan sehingga membuatkan dia akhirnya terjaga.

Tidur tak ingat dunia, bila kena ‘solat jnazah’ baru menggeIupur nak bangun

Menerusi perk0ngsian video yang dimuat naik oleh Ahmad Haikal, kelihatan kawannya yang memakai baju Melayu biru sedang tidur lena di dalam masjid asrama mereka.

Oleh kerana sudah pelbagai cara yang dilakukan oleh kawan-kawan untuk mengejutnya bangun dari tidur tetapi masih tidak berkesan, akhirnya mereka berpakat ramai-ramai untuk membuat ‘solat jn4zah’ kepadanya.

Sebaik saja terdengar laungan takbir kawan-kawan yang bergema satu masjid, remaja lelaki itu pantas bangun dan tersedar dia sudah dipr4nk oleh mereka.

Mereka kemudian serentak ketawa kerana tidak sangka cara itu berjaya membuatkan dia terjaga dari tidur.

“Hahaha kawan paling real yang dok tepuk-tepuk lepas dia bangun tu” – Warganet

Susulan tuIarnya video tersebut yang sehingga kini meraih 1.2M views, 150.3K likes serta hampir 3K shares di TikT0k, rata-rata warganet turut terhibur melihat reaksi remaja lelaki berkenaan.

Malah, ada yang berkata itulah antara kenangan yang sudah pastinya mereka semua takkan dapat lupakan apabila habis zaman sekolah nanti.

Berikut di bawah adalah antara k0men menarik daripada warganet di TikT0k:

Kelakarlah, mungkin dia penat sangat tu.

Cuba sh4re apa pengalaman dekat asrama yang paling korang tak boleh lupa kat ruangan k0men.

VlDEO:

Sumber: says.com

Be the first to comment on "[VlDEO] Gara2 Tidur Lena Dalam Masjid, Member Pakat Buat Solat Jnazah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*