Hamidah Drma Buah Pnggang Kepada PeIakon Along

Ramadhan 2. Hari ke 5 utk aku hari ke 3 utk Amy Eyzendy dlm wad 7b h0spital selayang. Dah bermacam2 jenis d0ktor pakar dtg utk membuat penerangan secara detail.

Dari pakar b1us, pakar bdah, pakar buah pnggang, pakar transpIant dan beberapa d0ktor pakar yg lain.

Dari penerangan atau brifing dari diorang boleh la disimpulkan bahawa esok pagi selepas subuh kami akan menjalani ‘major operati0n’ aku tgk bini aku relax je dia…

Maklumlah ini kali yg ke4 dia masuk operat1on theater OT. Sblm ni masa meIahirkan anak kami ketiga tiganya di Iahir melalui cara pembdahan atau caes4rean.

Jadi mungkin bagi dia perkara ini biasa. Tapi bagi aku yg kali pertama nak masuk OT Dan kali pertama nak beIah perut mmg sgt merisaukan, mendebarkan, Dan mcm2 perasaan yg bermain di fikiran.

Tapi nasihat bini aku x yah fikir just tawakal Dan lalu je… Mcm dia. Aku Cuba, tapi 5 minit kemudian aku pk blk.. mmg berbeza la aku dgn dia. Dia lebih kuat lebih cekal Dan lebih positif.

Kalau x dia takan ambil keputusan yg sgt besar dgn mendrmakan sebelah buah pinggangnya pada aku. Suatu keputusan yg belum tentu semua org mampu utk melakukannya.

Termasuk aku. Aku sgt bertuah alhamdullilah… Mohon kalian doakan keseIamatan kami berdua menghadapi ujian ini.

VlDEO:

-Eyzendy Aziz-

Be the first to comment on "Hamidah Drma Buah Pnggang Kepada PeIakon Along"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*