Cepatnya Abg Pergi, Hasrat Arwh Nak Makan Roti Sekaya lbunya Di Aidilfitri Tdak Kesampaian

Bagan Serai: Sebak dan piIu apa yang berlaku, tiada lagi suami tersayang dan abah pada anak anak seorang insan yang amat baik dan disenangi ramai amat aktif dalam bola sepak.

Memujuk isteri yang merajuk pada selasa dan berkeinginan makan keropok lekor Trengganu dan Roti Sekaya buatan ibu di Aidilfitri nanti.

Itu antara petanda awal sebelum Mohd Izzul Farhan menghembusk4n nfas akhir setelah terbabit dalam kemaIangan m4ut di Jalan Bukit Merah pada malam tadi di sini.

Akhbar Kosmo melaporkan seorang penunggang motosikal mninggaI dunia setelah terlibat kemaIangan dengan sebuah kereta di Jalan Bukit Merah malam tadi di sini.

Kejadian tersebut berlaku kira-kira pukul 9.40 malam ketika mngsa, Mohd Izzul Farhan Mohd Nayan, 34, yang menunggang motosikal jenis Yamaha 125ZR dari Tebuk Panchor menghala ke arah Lembah Beriah.

Ketua PoIis Daerah Kerian, Superintendan Mazuki Mat berkata, s1asatan awal mendapati, mngsa yang menunggang secara sendirian itu dipercayai telah hiIang kawalan serta gagaI mengawal motosikalnya sebelum memasuki laluan bertntangan.

Motosikal mngsa telah meInggar bahagian sebelah kanan kereta Perodua Bezza yang di pandu oleh seorang lelaki berusia 27 tahun.

Akibat peIanggaran itu, mngsa telah tercmpak ke tengah jalan raya dan mninggaI dunia di tempat kejadian, katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

Menurut Mazuki, myat mngsa telah di bawa ke H0spital Parit Buntar untuk tujuan bdah s1asat dan ke$ di s1asat di bawah Sksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Jn4zah selamat di kbumikan pada jam kira -kira 2:50 petang di Tanah perkburan Islam Batu 4 Bukit Merah, semoga isteri arwh Puan Azleen tabah dalam membesarkan dua anaknya tnpa suami disisi. Al Fatihah.

MT

Be the first to comment on "Cepatnya Abg Pergi, Hasrat Arwh Nak Makan Roti Sekaya lbunya Di Aidilfitri Tdak Kesampaian"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*