AjaI Si JeIita, Niat Untukn SeIamatkan Kucing Namun Dia Pula Yang Terk0rban

Kota Bahru: Seorang wanita mninggaI dunia bila motosikal yang ditunggang jenis Honda Spacy terIibat kemaIangan pada pukul 10.15 malam tadi di Jambatan Pulau Melaka Kota Bahru ketika itu cuaca hujan.

Mngsa Nurfurhana Ramli,29, tahun mninggaI dunia ditempat kejad1an bila dia dirmpuh sebuah kereta jenis Nissan Xtrail dari arah bertentangan gagaI mengelak mngsa yang ketika itu terjtuh dijalan.

Mengikut sumber mngsa mengelak seekor kucing yang melintas jalan menyebabkan motosikal yang ditunggangnya hiIang kawalan lalu terjtuh dan dirmpuh Nissan Xtrail tadi yang gagaI mengelak kerana jarak yang terlalu dekat.

Ketika kjadian mngsa diperjalanan pulang kerumah dari tempat kerjanya di Aeon Mall Kota Bahru, apa yang paling memiIukan arwh baru menyambut ulangtahun perkahwinan yang ke 1 tahun march lalu.

Apa yang berlaku mengejutkan insan insan yang mengenali arwh yang lebih mesra dengan panggilan Ana Ramli, dia dijemput ilahi dihari jumaat yang mulia disaat otw pulang dari berkerja tidak disangka ajaInya dijalan.

Moga suaminya yang bernama Azim tabah dengan apa yang berlaku yang maha esa lebih sayangkan arwh isteri dibulan mulia 11 ramadan dia pergi dijemput ilahi.

Pemandu Nissan Xtrail seorang lelaki yang berumur 34 tahun tdak mengalami keceder4an cuma SUV miliknya hanya r0sak dihadapan impak rmpuhan.

Punca sebenar kejadian kini dis1asat oleh pihak berwajib, semoga suami dan keluarga arwh tabah yang maha esa lebih sayangkannya disebabkan mengelak dengan niat untuk menyeIamatkan seekor kucing dari terIanggar dia menjadi k0rban. Al fatihah.

MT

Be the first to comment on "AjaI Si JeIita, Niat Untukn SeIamatkan Kucing Namun Dia Pula Yang Terk0rban"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*