[VlDEO] Minta DipeIuk Ketika Suami Mengaji Al Quran, lsteri Dikcam Tak S0pan

Bagi pasangan yang telah mendirikan rumah tangga, sudah menjadi kebiasaan apabila isteri mahukan perhatian dan belaian kasih sayang daripada suami. Pantang ada waktu ‘free’, mesti luangkan masa bersama dengan sebaiknya!

Namun, agak berbeza dengan situasi seorang wanita di Indonesia ini apabila menyatakan hasrat mahu dipeIuk oleh suaminya walaupun lelaki tersebut sedang khusyuk mengaji al-Quran.

Menerusi sebuah video di akaun TikT0k @habibiedanayitanpanun, wanita tersebut sengaja melakukan ‘pr4nk’ kerana ingin melihat reaksi suaminya dimana seolah-olah mahu menguji tahap cinta mereka.

Tengah mengaji, minta dipeIuk

Kamera disorok si isteri telah merakam aksi suaminya yang sedang menunaikan solat sebelum duduk di atas sejadah dan mula membaca surah pilihan dengan fokus.

Tidak lama selepas itu, wanita berkenaan mendekati suaminya sebelum lelaki tersebut bertindak memeIuk erat isterinya dan sambil meneruskan bacaan al-Quran.

“Suami rajin mengaji, kadang-kadang suka betulkan bacaan kalau ada yang saIah,” tulisnya.

Rakaman video itu mendapat 2.6 juta t0ntonan dan hampir 9,000 reaksi warganet dimana rata-rata mempersoalkan sekiranya melibatkan sentuhan antara suami isteri yang boleh membataIkan wuduk.

Bagaimanapun, ada juga segelintir individu menegur pasangan tersebut supaya jangan terlalu mempamerkan kemesraan kepada khalayak umum, bimbang sifat maIu akan hiIang dalam diri.

VlDEO:

Sumber: TikTok @habibiedanayitanpanun

Be the first to comment on "[VlDEO] Minta DipeIuk Ketika Suami Mengaji Al Quran, lsteri Dikcam Tak S0pan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*