[VlDEO] Wanita K0ma Dua Bulan Masih Berny4wa, Dkwa Hampir DitoIak Masuk Bilik Myat

Apabila menghampiri tarikh 16 Jun setiap tahun, seorang wanita terpaksa mengimbau kembali ‘sejarah htam’ ak1bat dirmpuh lori ais yang terjadi pada 13 tahun lalu dengan penuh rasa keinsafan.

Menerusi perk0ngsian video di akaun TikT0k @pipi_pau8, wanita tersebut berkata dia mengalami k0ma selama dua bulan namun mendkwa masih mampu mendengar dan merasai apa yang berlaku di sekelilingnya.

Detik tdak boleh dilupakan apabila dia mendkwa d0ktor mengesahkan dirinya sudah mninggaI dunia, malah ibarat ‘MATl hidup semula’ selepas mendkwa hampir ditoUak oleh kakitangan h0spital ke bilik myat.

Tarikh yang menjadi sejarah…

“Macam-macam aku lalui masa k0ma tu. Ingat orang k0ma ni tak dengar kot apa orang cakap & tak rasa kot apa orang buat.

“Jntung aku kena tekap iron 3x pnas tu tak tau nak cakap. D0ktor sahkan aku dah MATl, sebab semua dah tak berfungsi.

“Paling skit h4ti staf semua toIak katil, bagitau keluarga tak dapat nak seIamatkan. Hanya Allah tahu perasaan aku masa tu. Nak kena toIak masuk bilik myat,” tulisnya dalam video tersebut.

Malah, masih terngiang-ngiang ayat ibunya yang reda atas ‘pemerg1an’ anak tersayang namun wanita berkenaan tetap berdoa diberi keajaiban daripada Allah SWT.

“Mama reda kakak tinggaIkan mama. Masa tu aku tak mampu menang1s, tak mampu nak kenyit bulu mata. Hanya mampu berdoa dalam hati, Ya Allah aku hdup lagi. Bagi la peluang untuk aku jumpa keluarga,” k0ngsinya.

Bukan cerita rekaan.. bekas tbuk semua ada lagi?

Bagaimanapun, wanita tersebut tidak berk0ngsi cerita lanjut mengenai proses prubatan atau tndakan pihak h0spital selepas mendkwa dirinya yang disangka tdak berny4wa kembali ‘hdup’ semula.

Malah ketika artikeI ini ditulis, video pertama itu dipercayai sudah ditukar ke mod pr1vasi selepas menjawab beberapa persoalan dalam kalangan warganet mengenai pengalaman berkenaan.

Harap ini bukan crita rekaan untuk meraih perhatian semata-mata! Bak kata warganet, pengguna TikT0k ni bukan boleh percaya sangat. Tak semua, tapi segelintir.

Sumber: TikT0k @pipi_pau8, omm

Be the first to comment on "[VlDEO] Wanita K0ma Dua Bulan Masih Berny4wa, Dkwa Hampir DitoIak Masuk Bilik Myat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*