Tak Sempat Pindah Rumah Lepas Dapat Kerja Baru, Suami Pergi TinggaIkan lsteri HamiI 7 Bulan

Rezeki, ajaI dan jodoh pertemuan serta perp1sahan adalah takdir Allah. Kita hanya mampu merancang dan Allah SWT yang menentukan segalanya. Meskipun begitu, kita sebagai umat Islam perlu redha dengan takdir yang sudah tertulis ini.

Begitulah takdir yang dilalui oleh wanita, Nurul Fatimah Az-Zahrah apabila suaminya telah dijmput Ilahi.

‘TinggaIkan’ isteri hamiI 7 bulan

Kisah sed1h ini dik0ngsikan oleh rakan wanita ini yang dikenali dengan nama Izzah Ali. Menurut Izzah, siapa sangka, hasrat rakannya, Nurul Fatimah Az-Zahrah untuk menyambut keIahiran cahaya mata sulung sambil ditemani suami, Muhd Syamil Izzat akhirnya terkbur selepas suami tercinta prgi buat selama-lamanya.

Menurut sumber, motosikal yang ditunggang Allahyrham telah terIibat dalam kemaIangan jalan raya. Lebih meruntun hati apabila mengetahui Allahyrham yang berusia 26 tahun itu telah meninggaIkan si isteri yang sedang sarat hamiI 7 bulan.

Bercerita dengan lebih lanjut, Izzah memaklumkan rakannya dan arwh suami bercadang untuk berpindah ke Klang disebabkan Allahyrham sudah mendapat tawaran pekerjaan baharu tetapi sebaliknya pula yang terjadi apabila keluarga kecil ini diuji dengan dugaan yang sangat berat.

Difahamkan, pasangan ini dipercayai telah mendirikan rumah tangga pada bulan Mac tahun lalu.

VlDEO:

SUMBER: OB

Be the first to comment on "Tak Sempat Pindah Rumah Lepas Dapat Kerja Baru, Suami Pergi TinggaIkan lsteri HamiI 7 Bulan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*