[VlDEO] Tanda Terima Kasih, Majikan Hadiahkan Bibik Gelang Emas Berharga RM4.7K

Tidak dinafikan bahawa kehadiran pembantu rumah sememangnya mampu meringankan sedikit beban dalam menguruskan rumah.

Selain daripada membantu dalam urusan harian di kediaman para majikan, mereka juga kadang-kala sudah dianggap seperti keluarga memandangkan bekerja dengan ikhlas serta sudah lama berkhidmat.

Mnangis terima hadiah dari majikan

Namun, setiap yang hadir pasti akan pergi. Hal ini samalah seperti perk0ngsian seorang pengguna TikT0k dikenali sebagai @Feetrie Aziz22 apabila memuat naik momen pembantu rumahnya yang bakal pulang ke kampung selepas 5 tahun berkhidmat.

Apa yang menarik perhatian adalah hadiah yang diberikan kepada pembantu rumahnya iaitu seutas gelang emas yang dipakaikan isteri buat wanita tersebut.

Gelang emas berharga RM4,700

Menurutnya, hadiah berkenaan adalah tanda terima kasih kerana setia berkhidmat dan lama bersama keluarganya membantu menguruskan rumah.

Dari p0sting tersebut, dapat dilihat wanita berkenaan sbak dan menitiskan a1r mata setelah diberikan gelang emas berharga RM4,700 berkenaan.

Sehubungan dengan perk0ngsian tersebut, rata-rata warganet telah memuji dan mengakui terh4ru dengan layanan majikan kepada pembantu rumah.

Mereka juga turut mendoakan agar kebaikkan tersebut dibalas oleh Allah S.W.T dan mengakui jika kita bekerja secara ikhlas pasti akan mendapat ganjaran yang baik seperti yang diterima pembantu rumah itu.

VlDEO:

Kredit: OMM

Be the first to comment on "[VlDEO] Tanda Terima Kasih, Majikan Hadiahkan Bibik Gelang Emas Berharga RM4.7K"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*