PerjaIanan Trakhir Suami, lsteri & Ank Menunggu Dirumah Tapi Dia Pergi SeIamanya

Kuala Nerus: Seorang buruh yang dalam perjalanan pulang ke rumah daripada kerja m4ut selepas terIibat dalam kemaIangan di Jalan Kuala Terengganu Kota Bahru berhampiran Pakoh Jaya di sini semalam.

Dalam kejadian pada pukul 7 malam itu, mngsa, Ahmad Tarmizi Yusof, 40, mninggaI dun1a akibat keceder4an prah pada bahagian kepaIa dan beberapa anggota b4dan.

Sumber berkata, sewaktu kejadian, Tarmizi dikatakan dalam perjalanan pulang ke rumah di Kampung Tayor, Sungai Tong, Setiu dari tempat kerjanya di Pulau Kambing, Kuala Terengganu.

Sebaik tiba di lokasi kejad1an, kereta Proton Wira yang dipandu mngsa dikatakan tiba-tiba hiIang kawalan mungkin terlelap lalu terb4bas memasuki laluan bertntangan sebelum mermpuh sebuah lori tanpa muatan.

Impak kemaIangan itu menyebabkan m4mngsa tersep1t dalam tempat duduk pemandu keretanya yang telah rmuk tervk, katanya di sini hari ini.

Sumber berkata, sepasukan b0mba dari Balai B0mba dan Penyelamat Kuala Terengganu mengambil masa kira-kira 30 minit untuk mengeluarkan myat Tarmizi.

Sementara itu, Ketua PoIis Daerah Kuala Terengganu, Asisten Komisioner Abdul Rahim Md. Din yang dihubungi mengesahkan kejadian. Al fatihah buat arwh.

MT

Be the first to comment on "PerjaIanan Trakhir Suami, lsteri & Ank Menunggu Dirumah Tapi Dia Pergi SeIamanya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*