BAYl 14 Bulan MninggaI Dunia Terjtuh Dirumah Pngasuh

DUNGUN – Seorang BAYl lelaki berusia 14 bulan mninggaI dunia malam tadi selepas dikejarkan ke h0spital selepas mengalami pendrahan dalaman ketika di bawah jagaan pengasuh di Paka dekat sini pada kelmarin.

B4yi tersebut yang mengalami pendrahan di bahagian ubun-ubun dan ret4k tuIang kepala menghmbuskan nfas terakhir ketika dirwat di H0spital Sultanah Nur Zahirah (HSNZ), Kuala Terengganu pada pukul 10 malam tadi.

Ketua PoIis Daerah Dungun, Superintendan Baharudin Abdullah berkata, anak pasangan pengusaha kedai makan tersebut didkwa telah terjtuh dari katil di rumah pengasuhnya pada pukul 10.30 pagi kelmarin.

“B4yi lelaki itu dihantar ke rumah pengasuh oleh ibubapanya yang menetap di Felda Kerteh 4 dekat sini ke rumah pengasuh di Paka pada pukul 10.15 pagi, Sabtu lalu.

“Lebih kurang 15 minit kemudian, bapa mngsa telah dihubungi suami pengasuh anaknya untuk memaklumkan ins1den menimpa anknya sewaktu dia dan isteri sedang berada kedai makan mereka di Paka,” katanya.

Salam Tkziah buat kedua ibu bapa ank Syurga ini. Semoga ibu bapa arwh diberikan kekuatan & ketabahan dgn ujian ni.

Al-Fatihah

بِسْم ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم۞ ٱلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلْعَـلَمِين۞ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم۞ مَـلِكِ يَوْمِ ٱلدِّين۞ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ۞ ٱهْدِنَا ٱلصِّرَطَ ٱلْمُسْتَقِيمَ۞ صِرَطَ ٱلَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ۞ غَيْرِ ٱلْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ ٱلضَّاۤلِّينَ۞ امين

Sumber: Harian Metro

Be the first to comment on "BAYl 14 Bulan MninggaI Dunia Terjtuh Dirumah Pngasuh"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*