[VlDEO] Ucapan Trakhir Arwh Buat Rakan Sekerja, Linda Hazes Pergi SeIamanya Kerana C0VlD-19

Muar: Seorang kakitangan MPM disahkan mninggaI dunia akib4t Pndemik C0VlD-19 semalam selepas hampir 2 minggu bertrung ny4wa di lCU.

Mngsa Azlinda Hazes telah disahkan p0sitif C0V1D-19 pada 12 mei lalu, arwh 1 keluarga disahkan p0sitif pndemik ini.

Pada 13 Mei dia telah di masukkan ke dalam lCU untuk ditidurkan akibat kompIikasi C0V1D dan peny4kit lain, sebak tulis adiknya Liza Hazes Melalui laman sosialnya.

12 Mei 2021 – Ya Allah Dugaan sebelum raya, Doakan family akak saya sihat dan cepat smbuh dari C0V1D, Satu keluarga p0sitif.

Keluarga saya di kg pun kena ku4rantin, Semoga semua cepat sihat dan dipermudahkan urusan .amin .

13 Mei 2021-Minta doakan kesmbuhan kakak saya azlinda hazes, Malam tadi dia telah ditidurkan di lCU kerana berlaku kompIikasi C0V1D dan pnyakit lain.

Akk saya tersgt2 lemah, Doa kawan2 sgt2 dihargai kerana kakak saya sedang bertarung ny4wa saat ini .

Ya Allah berikan lah kesembuhan , kebaikan dan angkatlah kesak1tan dia . Amin Assalamualaikum.

18 Mei 2021- Minta semua doakan kesmbuhan kakak saya Azlinda Hazes, Dia sedang kritikaI, dah 5 hari k0ma C0V1D dh masuk paru2.Tq.

26 Mei 2021- Mohon sahabat sdekahkan Al Fatihah kepada arwh akk saya Azlinda hazes baru sahaja mninggaI dunia.

Ya Allah kuatkan kami, Allah lebih menyayangi akk,Akk sangat2 baik orgnya, Kami sayang sangat dekat akk. – Liza Hazes

Perginya seorang lagi sahabat ku yang sangat baik dan berhati mulia, Akan ku maafkan segala salah mu akan ku halalkan segala makan minum mu, Semoga dikau juga memaafkan diri ku semasa hyat mu ada.

Untuk mu Azlinda bte Hazes, ku doakan dikau diletakkan di kalangan orang yang beriman.Allah lebih sayangkan diri mu -Mummie Kashmir Khan.

Semoga Liza Hazes dan keluarga tabah dengan apa yang berlaku yang maha esa lebih sayangkan arwh semoga r0hnya dicucuri rahmat dan tenang disana.

Arwh Azlinda merupakan k0rban ke 3 Kakitangan MPM seblum ini Arwh En Ramli Khalil pada 30 Ramadan disusuli Arwh En Omar Mohamad dan kini Arwh Azlinda yang merupakan Pegawai Kewangan MPM. Sbak melihat video ucapan akhirnya. Al fatihah.

Kredit: fb Anak Anak Muar Official dan Liza Hazes.

Be the first to comment on "[VlDEO] Ucapan Trakhir Arwh Buat Rakan Sekerja, Linda Hazes Pergi SeIamanya Kerana C0VlD-19"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*