[VlDEO] Salam Trakhir Suamiku, Dijemput lIahi Selepas 11 Hari Bernikah

Setiap pasangan yang bernikah pasti menginginkan rumah tangga yang dibina berkekalan hingga hari tua dan hanya ajaI yang mem1sahkan mereka. Namun kita sebagai manusia hanya mampu merancang, j0doh dan ajaI merupakan takdir yang telah ditetapkan buat kita semua.

Rindu yang tiada penghujungnya

Menerusi video yang telah dik0ngsikan oleh Miss Qishz di akaun TikT0knya, dia berk0ngsi mengenai ujian yang dihadapi olehnya iaitu kehiIangan suami tercinta. Hanya orang yang pernah mengalami ujian seberat ini mengetahui betapa peritnya kehiIangan pasangan tersayang buat selama-lamanya.

Wanita berkenaan telah diuji dengan pemerg1an suami tersayang pada tanggal 29 Mei lalu ak1bat srangan jntung iaitu hanya 11 hari selepas mereka disatukan.

Walaupun bagaimanapun, dia memberitahu bahawa arwh suaminya itu tdak menunjukkan sebarang perubahan malah kelihatan ceria serta gembira sahaja. Namun ada antara pengguna Tikt0k memberitahu wajah arwh kelihatan ‘berbeza’ semasa majlis kahwin. Sehingga kini video tersebut telah mendapak lebih 600 ribu tontonan di Tikt0k.

Sebelum ini, wanita berkenaan pernah memuat naik video persiapan hari pernikahan mereka kerana teruja mereka bakal disatukan tidak lama lagi.

‘Perkahwinan kami baru 11 hari, 19 Mei suami dijmput Ilahi’

Sumber : qishz0319 via OB

Be the first to comment on "[VlDEO] Salam Trakhir Suamiku, Dijemput lIahi Selepas 11 Hari Bernikah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*