Papa Dah Takde Sayang, Doakan Yang Baik2 Buat Kpl Annuar Rizan

Kota Tinggi: Seorang angg0ta poIis ditemui mn1nggaI dun1a di tepi sungai berhampiran Taman Kanak-Kanak, Kota Tinggi di sini semalam.

Myat anggota berpangkat Koperal itu ditmui pada pukul 12.55 tengah hari berhampiran sebatang pokok oleh orang awam.

Difahamkan, mngsa yang berusia 30 tahun itu merupakan anggota poIis Ibu Pejabat PoIis Daerah (IPD) Kota Tinggi.

Melalui faceb0ok ‘Orang Kota Tinggi’, Duk4cita dimaklumkan admin mendapat perkhabaran bahawa Kpl Annuarrizan (anggota Balai PoIis Kota Tinggi) telah kembali ke rahmatullah pada siang tadi.

Allahyrham Annuarrizan telah meninggaIkan waris seorang baIu Nurul Syahida dan seorang anak Muhammad Nur Naufal bin Annuarizan berumur 5 tahun.

Admin dan sahabat mengucapkan salam tkziah buat keluarga arwh dan mendoakan agar di ampunkan segala d0sanya, semoga dirahm4ti r0hnya dan ditempatkan bersama-sama golongan orang beriman. Aamin Al Fatihah Salam Tkziah “.

Ketua Jabatan Sias4tan Jn4yah Johor, Datuk Md Yusof Ahmad berkata, hasil bd4h s1asat yang dijalankan mendapati tiada keceder4an atau unsur unsur jn4yah ke atas badan mngsa.

 

Sias4tan kita juga mendapati mngsa yang berasal daripada Kuching, Sarawak itu sebelum ini mengalami kemurung4n.

Mngsa juga pernah mendapatkan rwatan ps1kiatri di h0spital berhubung masalah kesih4tan yang dialaminya, katanya ketika dihubungi Kosmo, di sini hari ini.

Md Yusof berkata, sias4tan lanjut berhubung mengenai m4ngsa masih dijalankan dan setakat ini polis klasifikasikan ke$ sebagai m4ti mngejut.

Ujarnya, jn4zah akan dibawa pulang ke kampung halamannya di Kuching, Sarawak untuk dikbumikan hari ini.

Al fatihah buat arwh.

Be the first to comment on "Papa Dah Takde Sayang, Doakan Yang Baik2 Buat Kpl Annuar Rizan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*