BAYl DiIahirkan Czer Dalam Keadaan K0ma, 5 Hari Kemudian lsteri Tersayang Dijemput lIahi

Nilai : Masa berlaku begitu pantas begitu juga pantas C0VlD-19 mrebak tak kira mngsa, seorang wanita dan juga isteri yang sedang sarat meng4ndung disahkan P0S1TIF C0V1D19 dan mninggaI dunia semalam..

Salam tkziah diucapkan buat Family arwh Puan Noor Shahatul Aziana atau lebih mesra dengan panggilan Natalia Ali yang telah kembali ke rhmatullah pada 7 Jun 2021 akibat C0V1D19.

Mesej terakhir Arwh kepada kami adalah pada 31 Mei 2021 untuk memaklumkan bahawa dia P0S1TIF C0V1D19 tahap 4 dan sempat memohon maaf saIah dan siIapnya.

Menurut adik iparnya, Arwh kemudiannya telah ditidurkan dan b4by diIahirkan selepas itu secara czer pada 2 Jun 2021.

Inna lillahi wa inna ilayhi raji’un. Ya Allah Ya Tuhanku ampunilah dia, rahmat1lah dia, maafkanlah dia, muliakanlah kemat1annya, lapangkanlah kburnya, jadikanlah syurga sebagai ganti tempat tinggalnya dan berilah kesabaran kepada ahli keluarganya, semoga arwh di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman.

Semoga suami arwh En Firdaus Jamaluddin tabah dengan apa yang berlaku yang maha esa lebih sayangkan isterinya Arwh Puan Noor Shahatul Aziana.

Allah. Harini, perginya seorang kawan lama yang dah saya kenal Natalia Ali .

Innalillahiwainnailaihirojiu’n, Semoga amal ibadah dan kebaikan Yona diterima Allah. Yona banyak membantu ibu-ibu tunggal dan sahabat yang mempunyai masalah. Banyak sangat-sangat.

Tkziah buat Bone Firdaus Jamaluddin, Aku harap hang kuat Bone.

Aku takmau letak gambaq Yona, sebab aku sdih sangat-sangat dengaq berita ni.-Amer Karome.

Innalillahi wainna ilaihi rojiun semoga r0h arwah Natalia Ali / Noor Shahatul Aziana Che Zain di tempatkan bersama org2 beriman, Al fatihah, Salam tkziah buat Firdaus Jamaluddin. -Muhammad Syariman Kasman.

Sama sama kita doakan agar r0hnya tenang disana bersama sama insan yang diredhai yang maha esa. Al fatihah.

Be the first to comment on "BAYl DiIahirkan Czer Dalam Keadaan K0ma, 5 Hari Kemudian lsteri Tersayang Dijemput lIahi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*