PiIu Pergimu Fikrie, Terbjur Dijalan Ketika Bekerja Grab F0od

Sungai Buloh : Seorang penghantar makanan Grab Food mn1nggaI dun1a selepas motosikal yang ditungganginya merempvh belakang sebuah kenderaan pacuan empat roda di Jalan Subang Sungai Buloh, di sini, hari ini.

Sdekahkan Alfatihah kepada bekas pelajar Dtac Muar Batch 23 , Muhammad Aminul Fikrie bin Zulkapli( Muhammad AminulFikrie Bin Zulkapli ) yang telah mn1nggal dun1a hari ini.

Sepanjang arwh belajar disini, arwh adalah antara pelajar yang rajin dan sentiasa bertanya sepanjang proses pembelajaran, seorang yang optimis, pemalu dan baik.

Salam tkziah kepada keluarga Allahyrham, semoga r0h arwh dicucuri rahmat Allah dan ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman, Alfatihah.

Ketua PoIis Daerah Sungai Buloh Superintendan Shafa’aton Abu Bakar berkata, kejadian berlaku 2.15 petang ketika mngsa berusia 23 tahun itu dipercayai dari arah Kampung Subang.

Mngsa, Muhammad Aminulfikrie Zulkapli yang menunggang motosikal jenis Yamaha 135 LC itu meI4nggar bahagian belakang kenderaan pacuan empat roda jenis Nissan Navara yang ketika itu sedang melakukan kerja selenggara jalan dan berhenti di lorong pertama.

Ketika kejadian terdapat dua pekerja sedang mengawal lalu lintas di bahagian belakang kenderaan pacuan empat roda berkenaan, mngsa dipercayai tdak sempat mengelak dan terI4nggar bahagian belakang kenderaan berkenaan, katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

Menurutnya, akibat rmpuhan berkenaan m4ngsa dipercayai terpeI4nting sebelum disahkan mn1nggal dun1a di tempat kejadian.

Kes disi4sat mengikut Sksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987, katanya.

Al fatihah buat arwh.

Be the first to comment on "PiIu Pergimu Fikrie, Terbjur Dijalan Ketika Bekerja Grab F0od"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*