Bantu Kesan S4ksi KemaIangan, Rider Food Panda MninggaI Selepas Empat Hari Brtarung Ny4wa Di H0spital

Kajang : Seorang penghantar makanan Food Panda p4rah setelah terlibat kem4Iangan ketika dalam perjalanan menghantar makanan di selekoh kilang Ryoka sksyen 9 Bandar Baru Bangi sabtu lalu.

Mngsa Muhamad Faizal Ahmad ced3ra p4rah apabila terlibat kemaIangan dikawasan terbabit dan tidak mengetahui punca sebenar kem4langan terbabit.

Dia ditemui terbar1ng oleh orang ramai ditepi jalan dalam keadaan cedra p4rah dan telah di hantar ke H0spital Kajang untuk rwatan lanjut akibat keceder4annya.

Setelah 4 hari menerima rwatan, arwh disahkan mn1nggal dunia semalam 16 June 2021 pukul 2.05 petang di H0spital Kajang,  berita sdih ini dimaklumkan oleh isteri beliau Puan Nor Faranida melalui laman faceb0oknya semalam.

Apa yang berlaku kepada ayah seorang cahaya mata ini sungguh memiIukan dia terlibat kem4langan disaat gigih mencari rezeki ketika negara dalam tempoh PKP3.0, dikhabarkan juga beliau baru menyertai food panda untuk berkerja sebagai penghantar makanan.

Melalui faceb0ok Fathi Aznan seorang pelayar media, dia mohon sesiapa yang berada ditempat kejadian berhampiran selekoh kilang Ryoka Bandar Baru Bangi atau saksi2 yang melihat kejadian kem4langan yang menimpa Muhamad Faizal diminta membantu menghubungi keluarga arwh yang kini giat mengesan sksi kejadian terbabit.

Arwh Faizal meninggalkan seorang isteri dan seorang anak perempuan yang masih kecil segala maklumat boleh berhubung ke faceb0ok isteri arwh no telefon yang diberikan.

Jika ada yang ingin membantu keluarga ini boleh juga berhubung dengan isteri arwh, semoga ini sikit sebanyak dapat membantu keluarga ini yang kehilangan insan tersayang disaat gigih mencari rezeki buat keluarga tersayang.

K3s kemaUangan ini telah dirujuk kepada pihak berkuasa untuk tindakan lanjut, sama sama kita doakan agar r0h Faizal tenang disana bersama sama insan yang diredhai Yang Maha Esa, moga isteri dan seluruh keluarga tabah. Al fatihah.

Kredit: Fathi Aznan, Nor Faranida.

Be the first to comment on "Bantu Kesan S4ksi KemaIangan, Rider Food Panda MninggaI Selepas Empat Hari Brtarung Ny4wa Di H0spital"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*