Pengantin Baru 2 Bulan Kahwin Kini PJJ, AjaI Pulang Bertugas TnggaIkan lsteri Mngandung

Klang : Seb4k dan p1lu apa yang terjadi terpsah selamanya disebabkan PJJ, baru 2 bulan pasangan ini mendirikan rumah tangga dan bergelar suami isteri.

Muhammad Faheen yang merupakan seorang anggota Jabatan Kastam Diraja Malaysia (JKDM) men1nggal dun1a selepas terbabit dalam satu kemaI4angan di Persiaran Sultan Hishamudin di Bandar Sultan Suleiman, hari ini.

Mangsa mninggaIkan seorang isteri Nur Ruwaida yang merupakan seorang Guru di Sekolah Pasir Panjang Kuala Terengganu diberitakan juga isterinya kini sedang meng4ndung.

Dalam kejadian kira-kira pukul 5.15 petang, m4ngsa lelaki berusia 29 tahun yang bertugas di Pelabuhan Utara mn1nggal dun1a di lokasi kejadian ak1bat p4rah di kep4la.

Apa yang berlaku mengejutkan rakan rakan setugas arwh dan rakan rakan setugas isterinya.

Duk4cita dimaklumkan bahawa sahabat kita Muhammad Faheen urusetia sias4tan telah kembali ke rahmatulah sebentar tadi kerana terlibat dalam kem4langan dan men1nggal ditempat kejadian.

Semoga r0hnya ditempatkan bersama dengan orang yang soleh,Amin Inna lillahi wa inna ilaihi rojiun, Selamat Jalan Sahabat Muhammad Faheen.

Al Fatihah, Pengerusi dan Seluruh AJK KESUKEB mengucapkan Salam Tkziah buat Cikgu Nur Ruwaida binti Mazelan, Ahli Kelab KESUKEB yang juga Guru KTP Pasir Panjang atas kembali ke Rahmatullah Suami Tercinta akibat kem4langan.

Sama sama kita doakan beliau dan keluarga tabah menghadapi ujian Allah dan sama2 kita doakan agar r0h arwh ditempatkan dikalangan orang yang beriman.

Ketua PoIis Daerah Klang Utara, Asisten Komisioner Nurulhuda Mohd. Salleh berkata, kemalangan berlaku apabila mngsa menunggang motosikal jenis Yamaha 125 sedang menuju ke Shah Alam dari Pelabuhan Utara.

Katanya, berdasarkan sias4tan awal, mngsa dari arah belakang ingin memotong sebuah lori di depannya namun gagal sebelum bergeseI dengan lori tersebut.

M4ngsa kemudiannya terjtuh di lorong kiri sebelum dil4nggar sebuah lagi lori.

Akibat pel4nggaran itu mngsa men1nggal dun1a di lokasi kejadian dan myatnya dihantar ke H0spital Tengku Ampuan Rahimah ( HTAR ) untuk bed4h s1asat, katanya di sini hari ini.

Jelasnya, dua pemandu lori berusia 29 dan 35 tahun itu tidak mengalami sebarang keceder4an dan ke$ dis1asat mengikut Sksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987. Al fatihah.

Be the first to comment on "Pengantin Baru 2 Bulan Kahwin Kini PJJ, AjaI Pulang Bertugas TnggaIkan lsteri Mngandung"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*