[VlDEO] Empat Bulan Bercinta, Gadis Trharu Pakwe Janji Suap Makanan Sampai Tua

Dalam menjalin hbungan cinta, semua perkara yang dilakukan oleh pasangan menjadi indah sehingga boleh tersenyum seorang diri.

Apatah lagi ketika dating, si lelaki terutamanya perlu ‘bertukar watak’ gentleman dimana sedaya upaya memenuhi kehendak dan melayan teman wanita dengan penuh kasih sayang.

Bagi seorang gadis Sofianorhanie Sabari, dia pasti berasa bertuah apabila memiliki kekasih hati yang gemar menyuapkannya makanan setiap kali mereka bertemu.

Momen sweet berkenaan dik0ngsi gadis berusia 23 tahun itu menerusi sebuah video di platform TikT0k sehingga mengundang perhatian ramai.

Layan seperti seorang b4by…

Menerusi video berdurasi 20 saat itu, dia yang mesra dipanggil Phia menulis pada kapsyen, teman lelakinya Haris pernah berkata akan terus melakukan perkara tersebut hingga ke hari tua.

“When he said: Sampai tua pun I akan suap you makan,” tulis Sofianorhanie.

Difahamkan, pada Mac lalu, genap sebulan mereka menjalin hubungan cinta selepas mula berkenalan melalui hantaran mesej di laman lnstagram dan bertukar nombor telefon.

“Has been a month knowing you. Thank you”

Video suapan itu meraih satu juta tontonan selain lebih 4,000 komen warganet yang memberikan pelbagai reaksi dimana kebanyakan seolah-olah cemburu melihat ‘kemanisan’ pasangan tersebut.

Semoga hubungan kekal hingga ke jinjang pelamin ya! Sia-sia kalau terptus di tengah jalan, rugi masa dan tenaga gitu.

Sumber: TikT0k @Sofianorhanie, omm

Be the first to comment on "[VlDEO] Empat Bulan Bercinta, Gadis Trharu Pakwe Janji Suap Makanan Sampai Tua"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*