Rider M4ut Terbabit KemaIangan, lsteri HamiI Sbak. “Rehatlah Syg, Nanti Saya Ikut Awak”

Seorang penghantar barangan mninggaI dunia selepas motosikal ditungganginya terb4bit dalam kemaIangan jalan raya berdekatan Jalan Lapangan Terbang Subang, pada 1 Julai lalu.

Difahamkan, mngsa Shahrul Ashraf dalam perjalanan ke tempat kerja terIanggar di bahagian belakang Toyota Hiace dimana kenderaan tersebut cuba mengelak satu kepingan besi yang terjtuh daripada Toyota Hilux.

Menerusi p0sting di laman Faceb0ok, kakak mngsa Atia Zafiera berk0ngsi mengenai pemerg1an adiknya yang menghmbuskan nfas terakhir pada 2 Julai lalu ak1bat keceder4an prah pada bahagian kepaIa.

Bercerita lanjut, Atia berkata arwh adiknya baru sahaja membeli motosikal baharu dan sanggup berulang alik sejauh 20 kilometer dari rumah ke tempat kerja demi mencari rezeki.

“Cari rezeki jauh2 dengan motor tak kira hujan panas. Akibat kecua1an orang lain, orang lain jadi mngsa,” tulis Atia.

Selain itu, lebih mengundang sbak apabila difahamkan isteri arwh iaitu Rohana Ismail sedang hamiI anak sulung mereka dengan usia kndungan mencecah empat bulan.

Kakak kepada Rohana iaitu Nor Zaharawanis turut berharap agar adiknya tabah menerima kehiIangan suami tercinta dan terus kuat demi b4yi dalam kndungan.

Bagaimanapun, tiada perkembangan lanjut mengenai pemandu Toyota Hilux yang masih dicari oleh ahli keluarga mngsa yang dipercayai menjadi punca kejadian tersebut berlaku.

Sumber: Faceb0ok Little Azam , Atia Zafiera , Rohana Ismail & Nor Zaharawanis, OMM

Be the first to comment on "Rider M4ut Terbabit KemaIangan, lsteri HamiI Sbak. “Rehatlah Syg, Nanti Saya Ikut Awak”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*