[VlDEO] Demi ViraI & PopuIariti, Gadis Gdik Slamba J0get Depan Tntera

Zaman serba viraI ini, tdak dinafikan segelintir individu sanggup membuang rasa maIu asalkan mendapat pujian dan perhatian daripada manusia dengan melakukan perkara yang tdak mencerminkan keperibadian diri.

Baru-baru ini, tuIar sebuah video di media sosiaI memaparkan seorang gadis berhijab di negara seberang selamba melakukan aksi j0get di hadapan sekumpulan Tntara Nasional Indonesia (TNI) sehingga mengundang kec4man warganet.

Rakaman video berdurasi 29 saat itu dimuat naik oleh gadis tersebut @riweuhmom di platform TikT0k miliknya sebelum dik0ngsi semula di laman Instagram @pararaider_infanteri.

“Jngan ditiru aksi ini ya, ini namanya merendahkan diri sendiri,” tulis kapsyen p0sting tersebut.

Rakaman video berkenaan memaparkan sebuah pintu gerbang yang bertulis ‘Akademi MiIiter’ sebelum gadis itu tiba-tiba menampilkan dirinya di dalam kamera.

Tidak lama kemudian, gadis yang mengenakan pakaian berwarna merah jambu dan memakai pelitup muka itu dilihat mula melakukan aksi tarian dengan membelakangi beberapa anggota TNI yang berada di atas trak tntera.

Bukan itu sahaja, video dengan Iagu latarbelakang Astronaut In The Ocean nyanyian Masked Wolf itu merancakkan lagi situasi apabila dia bertindak mengekori seorang anggota TNI yang sedang berjalan memasuki pintu bahagian hadapan trak tersebut.

Bagaimanapun, anggota TNI terbabit hanya meIemparkan senyuman dan seolah-olah ‘malas meIayan’, sama seperti pasukan berada di atas trak yang dilihat tdak memberikan sebarang reaksi terhadap aksi tarian itu.

Selain dikec4m warganet ibarat hilang sifat maIu kerana terkinja2 di hadapan sekumpulan lelaki, gadis berkenaan juga disifatkan tidak mengh0rmati pasukan pakaian seragam itu yang sepatutnya dipandang tinggi oleh rakyat.

Difahamkan, @riweuhmom yang mempunyai lebih sejuta pengikut di TikT0k sememangnya kerap memuat naik video aksi tariannya di beberapa lokasi ‘random’ di hadapan orang ramai.

Sumber: Instagram @pararaider_infanteri, borakdaily

Be the first to comment on "[VlDEO] Demi ViraI & PopuIariti, Gadis Gdik Slamba J0get Depan Tntera"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*