[VlDEO] lbu Buntu Ank DERlTA DlSlHlR, Dir4suk Pnjat Dinding Sampai Kena lkat

Seorang ibu melalui dugaan terbesar dalam hidup apabila dua orang anaknya, Aliya Mysara (Adik) dan Azri Daniel (Acik) dipercayai terkena ‘buatan’ individu yang tdak bertanggungjawab.

Menerusi perk0ngsian di laman Faceb0ok, Rozita Ramli memuat naik kisah mengenai anak-anaknya yang mender1ta hampir separuh ny4wa sekali gus memohon doa orang ramai agar dua beradik tersebut diberikan kesmbuhan.

Difahamkan, anknya Aliya berkelakuan peIik dan bertindak di Iuar jangkaan seperti merangkak dan memanjat dinding rumah selain ‘mer4cau’ ak1bat dir4suk dalam kejadian dipercayai di rumah mereka di Kota Bharu, Kelantan.

“Ya Allah hantarkanlah hmbamu yang boleh membntu keluargaku yang dalam kesusahan..kerana aku tak mampu lagi untuk menerima segala ujian darimu 1 demi 1 ujian yang aku telah terima.

“Sama2 pakat bntu Kak Gee mencari seorang ustaz yang mampu puIihkan Alya,” tulis Rozita yang mesra dipanggil Kak Gee.

Manakala bagi Azri pula selain dis1hir, difahamkan remaja berusia 17 tahun itu turut mengalami masaIah buah pnggang kr0nik dan memerlukan rwatan rapi di sebuah h0spital yang dijaga oleh bapanya.

“D0ktor pun hairan dgn keadaan Azri, suruh buat perub4tan Islam sebab peIik sangat. Sekarang duit pun diperlukan dan bntuan prubatan bat1n pun diperlukan …

“Kos pervbatan h0spital pun tinggi sgt perlukan duit nak kerja pun tak boleh,” kata Rozita.

Menurut Rozita, kejad1an tersebut adalah ‘realiti’ dan percaya bahawa ia angkara kh1anat oleh individu tertentu yang terg4mak melakukan perbuatan terktuk itu demi melihat orang lain mender1ta.

Difahamkan juga, anak sulungnya telah mninggaI dunia dua tahun lalu didkwa ak1bat perbuatan sama yang masih ‘menghntui’ ahli keluarganya sehingga kini.

Sumber: Faceb0ok Gee Geesnowwhite , TikT0k @ros_801, OMM

Be the first to comment on "[VlDEO] lbu Buntu Ank DERlTA DlSlHlR, Dir4suk Pnjat Dinding Sampai Kena lkat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*