[VlDEO] Baru 2 Minggu Brsalin DICERAlKAN Suami, Wanita Trtekan Cuba Trjun Bngunan

Berpantang merupakan tempoh yang sukar bagi si ibu yang baru meIahirkan anak memandangkan mereka mengalami perubahan em0si, fizikal dan dalam masa yang sama perlu menjaga b4yi baru lahir.

Sokongan dari segi mentaI dan fizikal daripada suami amat diperlukan pada saat ini agar dapat membantu mereka mengharunginya dengan baik.

Namun begitu, berbeza pula dengan kisah seorang wanita ini yang mengalami g4ngguan em0si sehingga nekad untuk menamatkan ny4wanya dengan cara trjun dari bangunan rumahnya.

Mujurlah tindakannya ingin trjun bangunan itu sempat dihaIang oleh jiran tetangga sebelum pihak b0mba datang bagi menenangkan keadaan.

Apabila dis1asat mengapa dia bertindak sedemikian, wanita itu bercerita dia dijtuhkan taIak oleh suaminya sendiri biarpun baru sahaja meIahirkan anak ketiga secara pembdahan caesarean pada 2 minggu lalu.

Bukan setakat itu sahaja, si suami juga terg4mak Iari meninggaIkannya dan membawa anak sulung mereka sambil menaiki kereta milik wanita itu.

Perk0ngsian video oleh pengguna TikT0k @sufri_jamaluddin ini telah meraih perhatian ramai dan sehingga kini mencatat lebih 400,000 tontonan.

Meninjau ke ruangan k0men, rata-rata netizen meluahkan rasa smpati terhadap nasib maIang wanita terbabit dan mereka berharap agar ahli keluarga atau jiran boleh menjaga serta mengawasinya.

VlDEO:

Sumber: TikT0k @sufri_jamaluddin, OMM

Be the first to comment on "[VlDEO] Baru 2 Minggu Brsalin DICERAlKAN Suami, Wanita Trtekan Cuba Trjun Bngunan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*