[VlDEO] Pakai PPE Angkat Jnazah Sarah, Tndakan Rahim Sepahtu Bantu Shuib Dipuji Ramai

Sejak khabar penyanyi terkenal, Siti Sarah Raissuddin mninggaI dunia, ucapan tkziah kepada keluarga allahyrhamah seperti tidak putus-putus dilayangkan di media sosiaI.

Rakan-rakan artis dan juga kenalan ahli keluarga juga sentiasa memberikan kata-kata semangat kepada suami allahyrhamah, Shuib Sepahtu agar dia kuat menghadapi dugaan hebat ini.

Sama2 pakai PPE bantu Shuib

Masing-masing telah mendapat pujian daripada warganet kerana sifat setia kawan yang ditunjukan benar-benar membawa erti sahabat diwaktu senang dan sukar.

Salah seorang yang menjadi perhatian media sudah tentu ahli kumpulan Sepahtu, Rahim yang dilihat turun sama ke Iiang lahad menyempurnakan jn4zah Siti Sarah.

Menerusi perk0ngsian daripada seorang pengguna TikT0k dikenali sebagai @shahrulazwa7, dia telah memuat naik kembali video dari salah seorang ahli keluarga allahyrhamah dan memuji tindakan Rahim yang sama-sama memakai sut PPE menguruskan jn4zah isteri sahabatnya.

“Semoga kau terus tabah Ib”

Dalam perk0ngsian yang dibuat penyampai radio Sinar FM itu, dia telah menitipkan kata-kata semangat supaya sahabatnya terus bertabah dengan ujian daripada Allah S.W.T.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by rahimsepahtu (@rahimr2)

Erti sahabat ketika susah dan senang

Sehubungan dengan perk0ngsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggaIkan k0men diruangan TikT0k @shahrulazwa7 dengan menzahirkan ucapan tkziah kepada Shuib.

Mereka juga mengakui contoh tauladan yang ditunjukan Rahim dan rakan-rakan selebriti yang lain merupakan salah satu perkara murni yang harus kita semua pelajari dalam menanggapi sahabat yang sedang berdukacita atas pemergian insan tersayang.

Sumber: Instagram Rahim Sepahtu, TikT0k @saharulazwa7, OMM

Be the first to comment on "[VlDEO] Pakai PPE Angkat Jnazah Sarah, Tndakan Rahim Sepahtu Bantu Shuib Dipuji Ramai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*