Kita KehiIangan Lagi Seorang FrontIiner, Srjan Bahari MninggaI Dunia Reb4h Di Depan Bank

Putrajaya : Seorang anggota p0lis yang bertugas di balai Cyberjaya men1nggal dun1a di hadapan sebuah bank di Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, tengah hari semalam.

Berita itu disampaikan menerusi hantaran dimuat naik Ibu Pejabat PoIis Daerah (IPD) Sepang di Faceb0ok (FB), semalam.

IPD Sepang, 19 Ogos 2021,AL-FATIHAH : SALAM TKZIAH BUAT KELUARGA ALLAHYRHAM SARJAN CHE BAHARI BIN CHE AWANG.

Ketua PoIis Daerah Sepang, ACP Wan Kamarul Azran bin Wan Yusof dan seluruh warga IPD Sepang menzahirkan ucapan tkziah buat ahli keluarga Sarjan Che Bahari bin Che Awang.

Arwh yang bertugas di Balai Polis Cyberjaya yang men1nggal dun1a di hadapan Maybank Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Selangor pada jam 1210 tengah hari semalam.

Allahyrham Sarjan Che Bahari bin Che Awang telah berkhidmat di dalam Pasukan selama lebih kurang 30 tahun.

Jn4zah Allahyrham Sarjan Che Bahari bin Che Awang masih berada di F0rensik H0spital Serdang untuk ujian saringan C19 dan post m0rtem.

Didoakan agar r0h Allahyrham Sarjan Che B4hari bin Che Aw4ng sentiasa dicucuri rahmatNya dan ditempatkan bersama para solihin.

Al-Fatihah.

Ketua PoIis Daerah Sepang, Asisten Komisioner Wan Kamarul Azran Wan Yusof berkata, anggota itu ialah Sarjan Che B4hari Che Aw4ng, 52, yang sudah 30 tahun berkhidmat dengan PoIis Diraja Malaysia (PDRM).

Beliau berkata, kejadian berlaku jam 12.10 tengah hari di hadapan bank berkenaan.

Katanya, Allahyrham yang menghidap peny4kit buah pingg4ng tinggal di Apartmen Casa Dahlia, Taman Dahlia di Bandar Baru Salak Tinggi.

Jnaz4h dibawa ke H0spital Serdang untuk ujian saringan C19 dan bed4h si4sat.

Seluruh warga IPD Sepang menzahirkan ucapan tkziah kepada ahli keluarga Allahyarham dan didoakan agar r0h beliau sentiasa dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama solihin,katanya. Al fatihah.

Be the first to comment on "Kita KehiIangan Lagi Seorang FrontIiner, Srjan Bahari MninggaI Dunia Reb4h Di Depan Bank"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*