[VlDEO] Kena PerIi Sibuk Rekod Video, Ramai Kasihat Lihat Wrga ASlNG Dis1ndir FrontIiner

Program v4ksinasi yang dijalankan di Malaysia sememangnya berada di landasan yang tepat apabila ramai yang sudah menerima sekurangnya d0s pertama.

Pebagai kisah diterima sepanjang program ini berlangsung terutamanya di Pusat Pemberian V4ksin (PPV). Ada yang ceria, ada yang sedikit mencetuskan rasa kurang senang warganet.

Dilayan dengan nada k4sar

Salah satunya ialah perk0ngsian seorang pengguna TikT0k menggunakan nama @user3292892820 yang telah memuat naik video ketika menerima suntikan vaks1n.

Namun apa yang menarik perhatian ramai adalah tindakan frontIiner yang mem4rahi wrga asing itu dan berkata dengan k4sar sehingga membuatkan warganet berasa ger4m.

Dia pun manusia jugak!

Hal tersebut menjadi perdeb4tan warganet di ruangan komen apabila merasa tindakan yang dilakukan individu pnyuntik v4ksin itu agak kurang s0pan.

Kesian tengok dia

Video tersebut juga telah tuIar dan dimuat naik kembali di ruangan Twitter apabila ada pengguna yang berk0ngsi di laman sosiaI tersebut.

Ramai yang menzahirkan rasa kasihan kepadanya kerana dilayan sebegitu dan menganggap tindakan kurang s0pan itu tidak wajar dilakukan walaupun individu tersebut bukan warganegara tempatan.

Sumber: TikT0k @user3292892820, Twitter @mawarkhayalan19, OMM

Be the first to comment on "[VlDEO] Kena PerIi Sibuk Rekod Video, Ramai Kasihat Lihat Wrga ASlNG Dis1ndir FrontIiner"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*