[VlDEO] Wanita Penat LeIah Mngandung 9 BuIan, Sekali Dah Iahir Muka Sebijik Mak Mentua

Setiap ibu mengndung pasti saban hari menanti waktu untuk meIahirkan kerana tidak sabar untuk bertemu dengan anak yang dikndung selama sembilan bulan

Malah, mesti setiap hari memikirkan wajah anak yang bakal lahir itu nanti akan ikut muka siapa. Orang kata kalau b4yi lelaki akan ikut muka ibu, b4yi perempuan pula ikut muka ayah.

Namun, lain pula yang jadi kepada seorang wanita ini apabila anaknya yang baru Iahir tidak ikut mukanya mahupun suaminya menjadi tumpuan ramai.

VlDEO:

Penat mengndung sembilan bulan, sekali anak ikut muka mak mentua

Menerusi video yang dimuat naik oleh Saidah Abdul Razak di laman TikT0knya, dia berkongsi pengalamannya mengndungkan anak perempuan selama sembilan bulan dan akhirnya apabila lahir, bryi itu tidak mirip wajahnya atau suaminya.

Tetapi, b4yi itu dikatakan sangat mirip seperti mak mentuanya. Wanita itu juga sempat meletakkan beberapa keping gambar mak mentuanya mendukung si kecil itu. Ternyata, wajah mereka benar-benar seiras.

“Sama la awak haha nasib baik dah besar ni nampak muka saya dan husband” – Netizen

Manakala, hasil tinjauan di ruangan k0men pula mendapati rata-rata netizen turut berk0ngsikan pengalaman sama mereka apabila anak yang diIahirkan mirip muka bapa atau mak mentua.

Berikut di bawah merupakan antara k0men menarik daripada netizen di TikT0k:

Mungkin nanti dah besar sikit baru boleh nampak kot dia ikut muka siapa, yang penting comel!

Kredit: Seismik

Be the first to comment on "[VlDEO] Wanita Penat LeIah Mngandung 9 BuIan, Sekali Dah Iahir Muka Sebijik Mak Mentua"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*