[VlDEO] Hazami Ghani Sudah Tiada, Ank lstimewa lni MninggaI Dalam Perjalanan Hantar Makanan

Kuantan : Seorang pemuda istimewa (0KU) men1nggal dunia apabila basikal yang ditunggang terlibat kemaIangan dengan sebuah Iori bancuhan simen dalam kejadian di Jalan Tanjung Lumpur petang semalam.

Mngsa Hazami Ghani 21, seorang yang dikenali disekitar Kuantan dalam laman sosial faceb0ok dan Y0u Tube, juga bergiat aktif berlakon dan juga menerbitkan drama pendek di Chennel Y0utube miliknya Hazami Ghani.

Semasa kejadian mngsa diperjalanan menunggang basikal untuk menghantar bantuan makanan ke sungai Soi Kuantan dan ketika itu lah basikal yang ditunggangnya bergergesel dengan sebuah Iori yang membawa bancuhan simen.

Apa yang berlaku men1mpa insan istimewa ini mengundang piIu insan insan yang mengeali arwh Hazami, sebak luahan mereka pemerg1an Hazami ketika sedang membuat kebaikan.

” Inalillahiwainailaihirajiun tenang lah di sana sahabatku Hazami Ghani di fahamkan mninggaI dunia akibat kemaIangan dengan lori simen ketika berbasikal untuk menghantar bantuan makanan petang tadi di sungai Soi Kuantan Pahang “.

Arwh pernah berlakon bersama wak dalam drama pendek (rintihan anak t1ri), Salam tkziah buat seluruh warga Hazami Ghani production dan keluarga, Semoga syurga lah tempat insan istimewa macam kau Hazami… Al Fatihah – Wak Jeng.

Arwh telah disahkan men1nggal dunia di lokasi kejadian dan dihantar ke Unit F0rensik HTAA untuk bed4h s1asat dan tindakan lanjut.

Semoga syurga lah tempat insan istimewa macam kau Hazami, diharap keluarga mu tabah, yang maha esa lebih sayang kan dirimu dan ramai insan insan diluar sana menyanyangi mu dan setiasa mendoakan mu. Al Fatihah.

VlDEO:

Be the first to comment on "[VlDEO] Hazami Ghani Sudah Tiada, Ank lstimewa lni MninggaI Dalam Perjalanan Hantar Makanan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*