[VlDEO] Dijaga Dari KeciI Hingga Umur 2 Tahun, Kanak2 Mer4ung Ketika Diambil lbu Bapa Kndung

Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikuI.

Itulah ungkapan paling sesuai menggambarkan situasi yang dilalui seorang wanita ini apabila terpaksa berjauhan dengan ank yang dibesarkan sejak 2 tahun lalu.

Jaga sampai usia 2 tahun

Kisah sdih itu dik0ngsikan oleh seorang wanita menerusi beberapa video yang dimuat naik di akaun TikT0k, Ara Chantik. Berdasarkan video tersebut kelihatan seorang kanak-kanak perempuan berusia dua tahun men4ngis teresak-esak saat berp1sah dengan si penjaganya, Ara.

Difahamkan, kanak-kanak yang digelar dengan panggilan ‘Adik’ perlu pulang semula ke pangkuan ibu bapa kndungnya. Menurut Ara, meskipun berat untuk melepaskan namun dia perlu redha dan terima dengan hati yang terbuka.

Saya jaga anak adik dari kecil. Ini mak ayah dia ambil. Rindu adik walaupun bukan adik kandung tapi sayang tak terhingga 2 tahun bersama. Sabar ye, nanti adik balik.

Video yang dik0ngsikan itu telah mendapat hampir 270k t0ntonan dan kebanyakan netizen mengakui turut seb4k selepas menonton video tersebut. Mereka juga berharap agar Ara dan keluarga diberi kekuatan dan ketabahan dalam menempuhi perp1sahan ini.

VlDEO:

Sumber: Ara Chantik, OhBulan

Be the first to comment on "[VlDEO] Dijaga Dari KeciI Hingga Umur 2 Tahun, Kanak2 Mer4ung Ketika Diambil lbu Bapa Kndung"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*