[VlDEO] “MaIu Apa Dapat Wanita Berisi”- Pemuda Tak Kisah FizikaI Kekasih, Janji Setia

Dalam menjalani hbungan cinta, ia pasti lebih bermakna sekiranya tdak bersandarkan fizikal atau paras rupa semata-mata. Maklumlah, semua itu bukan penentu kebahagiaan sebaliknya adalah kesetiaan dan kejujuran.

Bagi seorang pemuda Hazran Man, dia tidak segan mempunyai teman wanita yang memiliki fizikal agak berisi apabila memuat naik beberapa video menerusi platform TikT0k miliknya, baru-baru ini.

Menurut Hazran, soal maIu perlu ditolak tepi selain mengutamakan sifat setia dan tanggungjawab bersama pasangan hingga ke akhir hayat.

Nak maIu buat apa?

“MaIu apa dapat perempuan gemuk kalau dia boleh setia dan jaga kau sampai m4ti,” katanya yang mempunyai 533,400 pengikut di TikT0k.

Menerusi rakaman berdurasi 24 saat itu, dia yang juga duda anak satu tidak kekok melayan kekasihnya Nor Sabrina di tempat awam meskipun terdapat ‘mata-mata’ yang memandang ser0ng terhadap mereka.

Selain itu, Hazran juga berseloroh dengan menyifatkan wanita berisi lebih pandai membahagiakan lelaki sepertinya sekali gus dapat melengkapi antara satu sama lain.

Sebab tu ramai lelaki tertarik!

Video tersebut mendapat sambungan hangat apabila meraih 1.4 juta tontonan dan lebih 7,000 komen netizen dimana rata-rata mengagumi cinta sejati pasangan itu yang sudi menerima kekurangan masing-masing.

Sumber: TikT0k @hazran_man, OMM

Be the first to comment on "[VlDEO] “MaIu Apa Dapat Wanita Berisi”- Pemuda Tak Kisah FizikaI Kekasih, Janji Setia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*