[VlDEO] “Dari Jauh Je Berani Sotong”- CAPRlSE BaIas Sndiran, Sharnaaz Ajak Jumpa

Menerusi sesi live di lnstagram malam tadi, peIakon Sharnaaz Ahmad dan Shukri Yahya membuatkan netizen terhibur apabila dilihat mengenakan filter berpakaian seperti pak arab berlatar belakangkan padang pasir. Dalam perbualan itu, Sharnaaz dikatakan meniru percakapan seorang penyanyi rap yang baru sahaja pulang dari Jordan.

Memberi respon kepada perkara itu, Caprice menerusi hantaran terbaru berkata pelakon berkenaan hanya berani daripada jauh. Malah dia turut menggeIar pelakon itu ‘sotong’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caprice (@capriceofficial)

Tidak hanya mendiamkan diri, Sharnaaz dipercayai telah menghubungi Caprice di Whatsapp memintanya untuk datang berjumpa di lokasi dihantar. PeIakon drama Isteri Mithali ini turut mendkwa telah disekat penyanyi rap tersebut.

Petik nama orang tapi bIock orang. Lu memang pen4kutlah. Konon bawa panji Islam. Jarum pun n4ngis pegang tangan orang. Belum kena gegar lagi.

Sharnaaz turut meminta pengikut memaklumkan kepada Caprice bahawa dia sedang menunggu di sebuah restoran Cili Kampung yang terletak di Hartamas.

Meninjau ke ruangan Instagram, penyanyi rap itu memberi respon baIas berkata ‘Mamu’ telah membuat kesiIapan besar apabila cuba mencari masaIah dengannya.

Kredit: Instagram Caprice, Instagram Sharnaaz, OM

Be the first to comment on "[VlDEO] “Dari Jauh Je Berani Sotong”- CAPRlSE BaIas Sndiran, Sharnaaz Ajak Jumpa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*