[VlDEO] Sbak Lihat Pangku JuaIan Atas Riba Tepi Jalan, Wanita Tampil Hadiahkan Meja

Ketika ini, semua insan sedang berju4ng mencari pendapatan. Apa sahaja yang boleh mendatangkan duit asalkan halal dilakukan tanpa perlu memikirkan perasaan segan atau malu.

Namun, sebalik kegigihan tersebut, pasti akan ada ujian tersendiri untuk menguji betapa tabahnya kita menempuhi dugaan.

Bantu lelaki berniaga tatang dulang

Menerusi satu perk0ngsian yang dibuat oleh seorang pengguna TikT0k dikenali sebagai @kakwawaaaaa, dia telah memuat naik video seorang lelaki yang berniaga tanpa meja di tepi jalan.

Kerusi meja hiIang entah kemana

Apa yang menyebakkan adalah dia hanya mampu memegang sahaja makanan yang dijual kerana meja dan kerusi yang sering digunakan untuk berniaga hilang. Lelaki itu sendiri tidak tahu mana pergi kerusi meja miliknya sama ada dibu4ng ataupun dicvri.

Jadi, pengguna TikT9k berkenaan mengambil inisiatif memberinya kerusi dan meja bagi membolehkan lelaki itu berniaga tanpa perlu menjinjing jualannya.

Permudahkanlah urusan mereka berdua
Sehubungan dengan perk0ngsian tersebut, ramai yang meIuahkan rasa terharu dengan pertolongan @kakwawaaaaa kepada lelaki berkenaan.

Ramai juga yang bertanyakan lokasi lelaki itu berniaga dan ingin membeli brownies jualannya sekali gus memberikan bantuan untuk membolehkan dia berniaga dengan lebih selesa.

Sumber: TikT0k @kakwawaaaaa, omm

Be the first to comment on "[VlDEO] Sbak Lihat Pangku JuaIan Atas Riba Tepi Jalan, Wanita Tampil Hadiahkan Meja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*