BAYl Ret4k Kaki Dipercayai Dider4, lbu RaIat Rakaman CCTV Di Taska Banyak HiIang

Hati ibu mana yang tdak sdih apabila melihat ank yang ditatang bagai minyak yang penuh mengalami keceder4an ketika dia tidak berada di depan mata.

Lebih berat lagi, kesan kecedr4an yang dialami itu disedari setelah mengambilnya dari pusat asuhan kanak-kanak.

Cerita kejadian anak yang dipercayai did3ra

Menerusi perk0ngsian daripada seorang pengguna Faceb0ok dikenali sebagai Afzan Ikka Wan Nurul, dia telah memuat naik beberapa gambar dan kenyataan berkenaan kejadian yang men1mpa anak kecilnya.

Menurut pengguna Faceb0ok tersebut, kejadian berkenaan berlaku lebih kurang sebulan lepas. Anaknya yang diambil dari Taska men4ngis tidak henti-henti dan ada kesan Iebam di mata. Namun pengasuh memaklumkan yang anaknya berebut mainan dengan b4yi lain yang dijaga.

Anak ada kesan keceder4an balik dari Taska

Disebabkan terlihat lebih banyak kesan keceder4an, Afzan berasa tdak sedap hati dan membawanya ke kIinik. Dipendekkan cerita, dia dan suami membawa anak mereka untuk melakukan x-ray selepas pihak kIinik yang didatanginya tdak berani untuk membuat rwatan kerana bimbang ada keceder4an yang lebih ser1us.

Jadi, mereka membawa anaknya ke h0spital swasta dan pihak h0spital menyarankan untuk membuat laporan poIis kerana terlihat keceder4an lain di anggota tbuh kanak-kanak tersebut sebelum keputusan x-ray terima.

Menurut pengguna Faceb0ok berkenaan, pada awalnya pihak Taska men4fikan hal tersebut dan lebih mengec3wakan, pemeriksaan di saIah satu h0spital memaklumkan yang anaknya tdak boleh berjalan kerana maIu dengan persekitaran yang ramai orang.

Selepas menahan sabar dengan kenyataan yang seakan mengambil ringan kecedraan anaknya, Afzan telah mendapat berita dari h0spital swasta yang membuat x-ray kaki anknya bahawa ada kesan r3tak di tuIang kaki kanak-kanak tersebut.

LuIuh hati mereka suami isteri apabila sedar keceder4an yang dialami anak mereka. Jadi, pasangan tersebut segera membawa anak mereka ke h0spital untuk membuat simen bagi mengelakkan berlaku lebih banyak kompIikasi.

Di sebabkan tdak berpuas hati dengan penerangan anggota yang meny1asat k3s anaknya, pengguna Faceb0ok itu telah menghubungi sendiri Taska tersebut dan mahu melihat rakaman CCTV.

LuIuh hatinya apabila anak yang disayang men4ngis sepanjang hari dan diberi makan serta minum susu secara ala kadar sahaja.

Selain itu, mereka pengasuh di Taska itu juga dengan sengaja membaIing tuala serta meIempang bal4yi yang mereka jaga tanpa rasa bersaIah.

Sehubungan dengan perk0ngsian tersebut, rata-rata kenalan dan warganet yang membaca Iuahan rasa Afzan Ikka Wan Nurul itu berasa terkjut dan geram dengan individu yang melakukan keceder4an kepada anaknya.

Mereka juga mendoakan agar anak kepada pengguna Faceb0ok berkenaan segera smbuh dan peIaku yang melakukan keker4san kepada kanak-kanak segera dikenakan tndakan

Sumber: Faceb0ok Afzan ikka Wan Nurul, omm

Be the first to comment on "BAYl Ret4k Kaki Dipercayai Dider4, lbu RaIat Rakaman CCTV Di Taska Banyak HiIang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*