[VlDEO] Hidap Knser & DitinggaI Suami, Wanita Brjuang Hidup Bersama Ank AUTlSME

Setiap insan yang berumah tangga pasti mengharapkan agar dapat hidup bahagia bersama pasangan yang dicintai hingga akhir h4yat.

Namun, berbeza dengan perkongsian seorang wanita yang juga pengguna TikT0k dikenali sebagai @cikadahh apabila memaklumkan telah ditinggaI oleh sang suami sedangkan lelaki itu pernah berjanji untuk menjaganya hingga ke akhir usia.

Anak aut1sme, disahkan knser

Lebih menyed1hkan, lelaki itu meninggaIkannya serta anak yang aut1sme demi wanita lain ketika dia disahkan menghidap knser.

Dalam keadaan tiada pekerjaan dan tiada simpanan, dia bangkit demi diri sendiri dan anak untuk meneruskan kehidupan yang dianugerahkan oleh Allah S.W.T.

Kini bahagia dengan anak

Berkat kesabarannya, kini dia mengakui hidup lebih bahagia dan sudah pun mampu meraih pendapatan sendiri dengan berniaga bagi menampung keperluan diri serta anak syurganya.

“Alhamdulillah. Saya kini bahagia berdua dengan Zara. Allah hadiahkan rezeki tak putus-putus untuk saya walaupun saya struggle dengan rawatan saya dan struggle untuk handle Zara,” tulisnya.

Wanita hebat!

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan k0men dengan menzahirkan rasa smpati mendengar perjalanan hidup wanita tersebut.

Walau bagaimanapun, mereka berbangga dengan pencapaiannya kini dan berharap agar Allah S.W.T terus memperluaskan rezekinya dan mempermudahkan segala urusannya bersama anak tersayang.

VlDEO:

Sumber: TikT0k @cikadahh, OMM

Be the first to comment on "[VlDEO] Hidap Knser & DitinggaI Suami, Wanita Brjuang Hidup Bersama Ank AUTlSME"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*