[VlDEO] lngat Jadi Ank Bongsu, Remaja 14 Tahun Redha Dapat Adik Lagi Ketika PKP

Menjadi anak b0ngsu dalam keluarga kebanyakkannya mendapat lebih perhatian berbanding abang dan kakak. Tapi, tiada siapa dapat terus mengekalkan gelaran tersebut kerana kuasa Allah tak siapa dapat menduga.

Ada yang dah kahwin & kerja

Hal ini dik0ngsikan oleh seorang pengguna TikT0k dikenali sebagai @pienoll apabila memuat naik gambar bersama adik-beradik serta ibunya.

Apa yang menarik perhatian adalah kapsyen yang disertakan oleh gadis itu apabila memaklumkan bahawa selepas 14 tahun mereka kembali memperoleh adik baharu susulan ibu mereka meIahirkan seorang lagi adik ketika Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

Gelaran anak b0ngsu telah dir4mpas

Apa yang ‘menyed1hkan’, adik lelaki b0ngsunya telah ‘kehiIangan’ gelaran b0ngsu apabila diambil oleh b4yi yang baru Iahir itu.

Walaupun rasa terkjut, namun mereka sekeluarga tetap teruja dan gembira menerima kehadiran ahli baru dalam keluarga.

Dia juga turut memuat naik rakaman video adik lelakinya yang berusia 14 tahun menjaga adik baru mereka ketika ibu sedang sibuk.

Nanti semua dah kahwin, adik last baru nak besar

Situasi tersebut nyata membuatkan ramai terhibur kerana siapa sangka selepas belasan tahun mereka akan menimang adik lagi padahal sudah menyangka yang adik mereka yang berusia 14 tahun itu merupakan anak b0ngsu dalam keluarga.

Walau bagaimanapun, ramai yang berk0ngsi cerita sama di ruangan komen iaitu memperoleh adik lagi ketika adik-beradik yang lain sudah berganjak dewasa.

Sumber: TikT0k @pienoll, OMM

Be the first to comment on "[VlDEO] lngat Jadi Ank Bongsu, Remaja 14 Tahun Redha Dapat Adik Lagi Ketika PKP"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*