Bkas Pemain Selangor CERAlKAN lsteri Ketika HamiI, NAFl Dengan Status Ank

KonfIik rumah tangga antara bekas pemain bola sepak Selangor dan Indonesia, Bambang Pamungkas dengan isterinya, Amalia Fujiawati menjadi perbuaIan hangat netizen apabila bekas atlet berkenaan berasa r4gu mengenai status ank kndungnya.

Lapor Pop Grid, pasangan tersebut dikhabarkan telah mendirikan rumah tangga pada 2018 sebelum hubungan mereka mula ret4k. Walau bagaimanapun, Bambang dan Amalia membuat keputusan untuk berp1sah secara baik ketika bkas isterinya itu hamiI anak kedua.

Perp1sahan mereka membuatkan bkas isterinya berasa ger4m kerana Bambang mungk1r janji dan tdak bertanggungjawab terhadap anknya. Selain itu, dia juga pernah berjanji untuk memberi n4fkah bulanan, berjumpa sebulan sekali dan membuat panggilan video dua kali seminggu kepada anknya.

Namun, wujudnya dkwaan yang mengatakan ank keduanya itu bukanlah d4rah dag1ng bekas pemain bola sepak berkenaan membuatkan Amalia nekad untuk melakukan ujian D.NA untuk membuktikan bahawa ank itu adalah ank kndung mereka berdua.

Hasil ujian D.NA mendapati bahawa ank tersebut merupakan anak kepada Bambang, namun bekas atlet terbabit terus menaf1kan status ank kndungnya itu.

Saya harap Bambang menamatkan drama ini. Hati Bambang sebenarnya tahu yang anak-anak itu adalah ank kandungnya.

Dalam pada itu, pihak mhkamah memutuskan bahawa status ank mereka gagaI dibuktikan kerana mereka telah berkahwin secara rhsia tanpa waIi dan dikurniakan dua orang cahaya mata hasil daripada perkahwinan tersebut.

Ank tersebut tak terbvkti ank dari kedua belah pihak. Maka tntutan hak asasi ank dan mata pencarian ank ditoIak oleh panel hakim.

Sumber : Suara.com, Pop Grid, OhBulan

Be the first to comment on "Bkas Pemain Selangor CERAlKAN lsteri Ketika HamiI, NAFl Dengan Status Ank"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*