lbunda Arwh Abam Bocey, MninggaI Dunia 11.54 Malam Tadi

Kuala Lumpur: Ibu kepada Allahyrham Abam Bocey men1nggal dunia malam tadi, Allahyrhamah Sabriah Arshad menghembuskan n4fas trakhir di Unit Rwatan Rapi (lCU) H0spital Selayang 11.54 malam tadi.

Berita pemerg1an ibuanda tercinta kepada Ali Putih ke rahmatullah dik0ngsi sahabat rapat Abam iaitu Achey dan Fad Bocey di laman Instagram.

Salam tkziah sahabatku Aliputeh Officlal di atas pemergian ibu tercinta, tulis Fad, Malam Jumaat pemergian MU mak Aliputeh officiai, moga mak tenang di sanA, moga bertemu dengan anakmu #abam tercinta di syurga in shaa Allah tulis Achey pula.

Mak dimasukkan ke H0spital Selayang selasa lalu dan berada dizon Merah (Kritik4l) akibat ser4ngan Asma dan ditdurkan menggunakan alat bntuan pernfasan.

Ali dan adik lelakinya telah ke H0spital untuk menguruskan jn4zah manakala isterinya dirumah membuat persiapan untuk jnazah dibawa pulang.

Urusan pengkbumian belum ditetapkan selepas segala urusan di H0spital Selayang selesai. Pada Disember tahun lalu Allahyrhamah Sabriah Arshad pernah di masukan ke H0spital kerana serangan asma dan memakai alat bntuan prnafasan.

Allahyrham Abam Bocey atau nama sebenarnya Syed Umar Mokhtar Syed Mohd Redzuan arwh anakanda kepada Allahyarhamah Sabriah Arshad men1nggal dunia 10 Februari tahun lalu.

Sama sama kita doakan agar Ali dan keluarga tabah selepas kehiIangan abang serta anak kali ini dia diduga lagi kehiIangan ibunda tercinta. Al fatihah.

Be the first to comment on "lbunda Arwh Abam Bocey, MninggaI Dunia 11.54 Malam Tadi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*