Wanita 0KU Dalam Keadaan Iemah, Ditmui Disebelah Jsad lbu Yang MninggaI 5 Hari

Baling: Sebak dan piIu apa yang berlaku kesihan wanita 0KU ini bertemankan j4sad ibunya yg sudah membsuk didalam rumah baru ditemui orang ramai.

BH melaporkan PoIis menemui m4yat seorang wrga emas di sebuah rumah di Kampung Berjaya Kuala Pegang, semalam manakala seorang wanita orang kurang upaya (0KU) dipercayai anaknya pula didapati Iemah di sebelah jen4zah itu.

PoIis menerima aduan penduduk berhubung bau tdak menyenangkan pada jam 12.40 tengah hari dan menghantar anggota membuat pemeriksaan.

Ketua PoIis Daerah Baling, Superintendan Shamsudin Mamat berkata, poIis menemui m4yat arga emas itu yang dikenali sebagai Rusnah Abu Hadan, 61 manakala wanita 0KU berusia 21 tahun itu didapati dalam keadaan Iemah di sebelah jn4zah.

Beliau berkata siasatan awal mendapati wanita terbabit dipercayai men1nggal dun1a lima hari lalu.

PoIis juga menghubungi Pejabat Kesihatan Daerah Baling untuk tindakan lanjut berkaitan C19.

Shamsudin berkata, punca kem4tian belum diketahui dan remaja 0KU itu juga dibawa ke H0spital Baling (HB) untuk rwatan lanjut.

Jen4zah telah dihantar ke H0spital Sultan Abdul Halim (HSAH), Sungai Petani untuk ujian C19 dan mendapatkan punca kematian,” katanya dalam kenyataan. Al fatihah.

Be the first to comment on "Wanita 0KU Dalam Keadaan Iemah, Ditmui Disebelah Jsad lbu Yang MninggaI 5 Hari"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*