“Cepat Kau Pergi Kamal”, Tak Sngka AjaI Mu Iemas DiteIan Arus Sungai

Hulu Selangor: Kegembiraan tujuh sekawan mandi di Sungai Kedondong, Batang Kali, dekat sini, bertukar tr4gedi selepas seorang daripada mereka ditemui Iem4s, hari ini.

Mngsa dikenali sebagai Muhammad Kamal Nordin, 22, ditmukan pada 5.15 petang oleh pihak b0mba.

Inalillahiwainalillahirojiun kehilangan partner kerja serta sahabat yang terbaik di alam dunia amat sukar utk aku tempuhi.

Wahai Sahabat dan kenalan saya semua, Tolong sedekahkan Al fatihah buat arw4h sahabat saya, MUHAMAD KAMAL BIN NORDIN – Muhd Shafik.

Pengarah Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) Selangor, Norazam Khamis berkata, pihaknya sebelum itu menerima panggilan pada jam 3.56 petang berhubung kejadian terbabit.

Beliau berkata, sepasukan enam anggota bersama jentera dari Balai B0mba dan Penyelamat (BBP) Kuala Kubu Bharu bergegas ke lokasi dan sebaik tiba, pihaknya segera melakukan operasi pencarian dengan dibantu Pasukan PenyeIamat Di Air (PPDA) dari BBP Shah Alam dan BBP Pelabuhan Klang.

Mngsa ditemukan berhampiran tempat dia dipercayai tenggeIam dengan kedalaman kira-kira tiga meter.

Tujuh sekawan ini termasuk mngsa terdiri daripada lima lelaki dan dua perempuan dan mereka datang dari Gombak, katanya ketika dihubungi, hari ini. Al fatihah.

Be the first to comment on "“Cepat Kau Pergi Kamal”, Tak Sngka AjaI Mu Iemas DiteIan Arus Sungai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*